Dolph "Dolphan" Lundgren




Idag är dagen då Dolphan ska flytta hemifrån. Hon ska hem till en jättebra familj och jag längtar tills i sommar när jag får ett kort på henne när hon hoppar runt på kaninkullen. Ush, detta är jätteledsamt. Men jag har gett dom hö och morötter och nu kutar de runt i buren som fem små dårar. Det är okej idag för det är sista dagen de är alla tillsammans. Buhhuuuu.

På bilden är hon nog fyra veckor och tycker att det bästa som finns är att slicka på mina fingrar.


WTF.

Det är inte kul att blogga när bloggen inte vill uppdatera. Så ska ge det en chans till och se om detta inlägget kommer upp!

Är sol ute idag så ska snart traska ut. Måste köpa kaninmat och frimärken. Imorgon kommer det någon som ska köpa Dolph :( Men hon kommer att få det kanon där. De har en kaninkulle på fem meter i radie som dom får springa, gräva och äta hur mkt de vill på. Så hon kan nog inte få det mkt bättre.

Jag skrattar idag.



Ser ni? Solen lyser. Det är bara för härligt. Har öppnat alla fönster som går och hoppas att det är lika varmt ute som det var igår. Mamma sa att de hade sagt på tvn att det va 10 grader. Det förvånar mig inte! Då är det skönt att bo i Skåne :)

Den 25e idag. Och pengarna har rullat in!! Behöver två koftor. Yey

Hey Ho. Lets Go.



Intalar mig själv att huvudet är bra och åker till jobbet om en halvtimme.
Det får bära eller brista. Ger det ett försök iallafall.


Finns det en baktanke med allt?


Ögonen flimrar och huvudet spänner. En dag med migrän är ingen bra dag. Har sovit och varit ute och gått en runda. Ett antal starka värktabletter senare är det ändå inte bättre. Vid fem ska jag på mitt tredje och sista provpass. Så får man se om man får börja jobba framöver. Fyra timmar i telefon. Kanske skulle försöka få i sig något att äta?


Snaaark.

God morgon.
Är helt slut! Fick gå upp vid halv sju idag för att målargrejsen kom hit vid halv åtta. Igår sa de att de skulle måla om fönsterna. Men tydligen var det nåt helt annat. Det gick snabbt iaf. Typ tio minuter. Kul att den ena målaren blev så glad över att se kaninerna och frågade direkt om det var lejonkaniner. Han stod nog mest och kollade på dom. Bosse blev rätt arg, men men. Tidig morgon ju!

Funderar på att ta en snabb sovstund. Ögonen vill knappt hålla sig öppna och om jag ska orka med dagen så är nog en timmes sömn ett krav.

Peace.

Mamma säger att man måste..



Man måste göra precis som mamma idag tydligen!

Idag är dom bara jobbiga. Det är inte en lugn stund. Det kutas fram och tillbaka på golvet. Allt måste smakas på!


Det kallas lycka.

 


Nu får det vara nog!

Det har fan inte hänt mkt idag.


Ta bort godisskålen. Jag hatar smågodis. Finns inget äckligare. Men måste erkänna - jag har tagit ett antal för många bitar.

Ring Ring.
Ja, det är Johanna.
Vi ska måla runt fönsterna i lägenheten imorgon kl 07.30.
Jaaha.

Vem faaasen tror att folk är vakna kl halv åtta? Vem tar det för givet? För fään.
De målade ju nyss om i lägenheten.. Hoppas verkligen att de inte tar gul/vit färg. JAG SPYR.

Sätter bestämt ner foten.

Not that I don´t like you..





Har en till liten spökhistoria att berätta. Heh. Inte om Molgan denna gången. För honom hade jag inte träffat då. Och bäst är väl att berätta denna historia när det är ljust ute. Att avgöra om det är spöken eller nåt annat får ni själva avgöra.

Hit me.

Jag skulle sova i min syster och hennes mans lägenhet en helg när de var bortresta. Lägenheten var rätt gammal med dubbeldörrar som inte riktigt går att stänga mellan sovrummet och vardagsrummet. Så jag stängde till dom så där lagom och la mig i sängen för att läsa lite innan jag somnade. Efter ett tag så small det till precis utanför fönstret. Tänkte nä nu är det dags att sova. Så jag la ifrån mig boken och la mobilen en liten bit ifrån mig. Låg med ansiktet mot dörren och helt plötsligt började det låta som om det var någon eller några som började springa runt i en cirkel ute i vardagsrummet. Kunde se som skuggor under dörren. Vände mig om och skulle ta mobilen och ringa någon. Men precis då så började det blåsa runt mig och jag blev alldeles stel och frusen. Kunde inte sträcka mig efter mobilen. Inte röra mig överhuvud taget. Fick gåshud över armarna och PANG. Allt bara försvann! Ljudet och jag kände mig inte längre frusen och kunde röra mig.

Det va nog det läskigaste jag har varit med om! Och de säger ju att när ett spöke går igenom en så fryser man. Kan det vara det som hände? Stackars dom som bor där nu, för inte skulle jag vilja vara med om det en gång till.

Detta hände för ungefär tre år sen..


Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city




Snyggingkläder som kommer in på HemÅvila i juni!! Måste boka in en resa till småland då :)



Ni missar väl inte att besöka HemÅvila och spana in allt snyggt som kommer in i butiken?
Glöm inte heller bort att kolla in Fridas blogg på sidan där hon skriver om alla inköp.
Kommentera gärna om vad just Du tycker om plaggen.

MÅSTE ha skinnjackan med nitar för 599.95 som snart kommer in!!


Ibland så undrar man vad andra vill veta.

Här i Staffanstorp så får man hem en tidning som heter Spegeln, typ som Höglandet hemma i V. På baksidan är det annonser om vilka hus och lägenheter som är till salu. Kollar alltid egenom de sidorna när den kommer. Idag hittade jag något nytt. Man kan kolla vilken Utmärkande Livstil som finns i det området huset man är intresserad av. Man kan ta reda på att just i detta området är det:

(Snor direkt från tidningen)

41% är 36-49 år
57% är gifta
55% är par med hemmaboende barn
48% bor i 121-180 kvm
54% är byggt efter 1990
Intressen: utförsåkning, segla, spela golf
Läsvanor: Morgontidningar, ekonomi, affärer och aktier,
tidningar om barn och föräldrar.
91% bor i villa , rad-/kedjehus
42% har eftergymnasiestudier
Tv-tittande: ekonomiprogram, golf, populärvetenskapliga program.
Vanligaste namn: Ulrika; Michael.
Konsumtion: Leksaker, barnkläder, sportartiklar till barnen.
Ort med liknande livstil: Göteborg, Huddinge, Malmö, Stockholm, Nacka

Om jag skulle köpa hus, inte skulle väl jag gå efter vilka namn som är vanligast i området. Inte vill man väl veta vad ens grannar kollar på för program på tvn eller vad de komsumerar för saker. mm.

Ja, ibland så undrar man ju vad allt ska vara bra till..


När oväntade saker händer.



Nu kommer jag låta töntig och löjlig, enligt många. Kanske de flesta.
Men det är så att det händer saker hela tiden i lägenheten. Det gjorde det även när jag flyttade in hos C på Torget. Han skämtade bort det och menade att det var Molgan som gjorde det. Ni vet, Alfons Åbergs låtsaskompis. Det kändes som om någon stod i hallen och kollade på mig när jag skulle sova. Tvn kunde stänga av sig när som och mer än så hände. Underliga saker som det inte finns någon förklaring till. Enligt mig iaf. De senaste dagarna har det börjat banka till och låta som att saker trillar mest hela tiden. När man tittar på tv så kan de bara stängas av. Det händer på båda, men inte samtidigt.

Coffe tycker bara att det är roligt att "Molgan" har flyttat med oss även hit. Men för mig är det ingen hitt. Jag önskar mest att han ska flytta här ifrån, men jag vet inte hur jag ska få honom till att göra det. För en sak är säkert: det är inte kaninerna som gör dessa ljud!!

Ni måste barar läsa denna artikel! En 23åring som körde rattfull och friades eftersom han hävdade att Molgan körde bilen.

It´s funny how it´s the little things in life that mean the most.

Det är helt underbart väder ute! Hade förväntat mig att det skulle börja regna när som helst, men se. Solen hittade fram. Blir man inte bara för lycklig? Då måste man bara lyssna på:



You know I like my chicken fried,  And cold beer on a Friday night, A pair of jeans that fit just right, And the radio up. Well I was raised up beneath the shade of a Georgia pine, And that's home, ya know? Sweet tea, pecan pie, and homemade wine, where the peaches grow. And my house, it's not much to talk about. But it's filled with love that's grown in the southern ground... And a little bit of chicken fried, Cold beer on a Friday night. A pair of jeans that fit just right, and the radio up. I like to see the sun rise, See the love in my woman's eyes, Feel the touch of a precious child, And know a mother's love. It's funny how it's the little things in life That mean the most. Not where you live, what you drive, or the price tag on your clothes. There's no dollar sign on a piece of mind, This I've come to know. So if you agree have a drink with me, Raise your glasses for a toast.. To a little bit of chicken fried, And cold beer on a Friday night, A pair of jeans that fit just right, and the radio up. I like to see the sun rise, See the love in my woman's eyes, Feel the touch of a precious child, And know a mother's love. I thank God for my life, And for the stars and stripes. May freedom forever fly, let it ring. Salute the ones who died. The ones that give their lives, so we don't have to sacrifice All the things we love. Like our chicken fried, And Cold beer on a Friday night, A pair of jeans that fit just right, and the radio up. I like to see the sun rise, See the love in my woman's eyes, Feel the touch of a precious child, And know a mother's love. Get your little chicken fried, And cold beer on a Friday night, A pair of jeans that fit just right, and the radio up. I like to see the sun rise, See the love in my woman's eyes, Feel the touch of a precious child, And know a mother's love.

Oh happy day! Oh happy day!

Yoo.
Morgonens möte - arbetsförmedlingen. Har nog världens trevligaste handläggare. Men så skadar det ju inte när hon är från småland. Hah. Det är aldrig några problem och de senaste gångerna så har det redan från början av mötet låtit: "Men då behöver vi ju inte gå igenom detta". Jag har alltid löst saker. Som t ex jobb och sånt. Skönt när ens handläggare är på ens sida. Måste säga att det är himlans svårt med allt som gäller och i grunden så tjänar jag mer på att gå arbetslös än att jobba. Och det är väl helt fel?

Om tre månader ska jag börja på en utbildning. CNC operatör. Och då kommer mina ersättningsdagar vara slut. Men som tur är så får man samma ersättning under utbildningen som är på ungefär 6 månader. Så mina planer på att studera det andra kommer att få vänta. Men det tycker jag är rätt skönt också. Då hinner jag träna upp mig i lugn och ro samtidigt som jag kommer att ha en hel del arbetserfarenhet. Det är det som dom söker också. Hell Ye. Det kan man verkligen inte säga att jag inte har.

Butikssäljare x2 - Cafépersonal - Verkstadsarbetare - Telefonintervjuare

Och fyller 22 i år. Tycker att det är riktigt bra!
Ibland får man vara stolt över sig själv.


Wake up in the morning feeling like P Diddy.

Snart dags att åka till Lund. Väntar bara på att karln ska komma hem från jobb. Städningen blev rätt så bra. Japp. Snart blir det fyra timmar i telefon.


Im a hottie!
Jävlar vilket hår hehe


Cleaning out my house?

Yo.
Idag ska jag iväg till Lund vid fem. Får vänta på att C kommer hem så han kan köra mig. Innan det är det städning som står på schemat. Har bara varit vaken en timme men har redan hunnit med en massa och mer ska det bli. Bara riktigt jobbigt när man fastnar vid datorn. Sen är det kört! Ni missade väl inte Johan Falk igår?

Sölig söndag.

Yo.
Somnade i sängen runt 22.oo igår. Fruktansvärt tidigt och fruktansvärt trött! Vid halv fyra vaknade jag av att jag låg ensam. Fortfarande. C satt uppe, pigg. Vilket jag kan förstå vara tråkigt. Men trötthet följer ingen lag.
Idag har jag iaf jobbat 14-18. Det va kul. Entré firade ett år och en massa erbjudanden i alla affärer. Hade att göra och då rullar tiden på. Det är så det ska vara. Imorgon blir det att jobba 17-21 i Lund. Mitt andra provpass.
Snälla, ge mig ett industrijobb.

Sen vill jag bara säga att allt man skriver SKA man inte göra. Som tex att jag skrev att jag ville bli rödhårig igen på Facebook. Mamma skrev mejl. Men det var bara något som flög på mig. Det är samma sak som att man skriver att man vill ha den där bilen för 1 600 000 kr. Inte fasen går man och köper den för det? Att jag ville klä mig som Lady Gaga. Min syster skickar mejl. Självklart! Om jag vore kändis i Hollywood hade man självklart klätt sig helkonstigt och sjukt coolt för att sticka ut. Det hade jag iaf. Man är väl inte tråkig?

Går det fortfarande inte att kommentera? Fick höra det.. Vad gör man för att rätta till det?

Good night.
Sleep tight.


Lördag och till kyrkan!

Ja, det är inte var dag man skriver det! Om en timme är det dop och snart dags att åka in till Malmö och hämta Jessi. Det är rent ut sak jäkla skitväder ute! Regnar och det är jättegrått. Burr.

Huset va jättebra som vi var och kollade på igår. Mycket att funder på nu bara. Ska man eller inte?

Dags att åka!

Att bege sig.

Sitter och lyssnar på Zac Brown Band med Chicken Fried iklädd min pojkväns flanellshorta med avklippta armar. Känslan kommer! :) Om ni inte har lyssnat på den låten innan är det ett måste. Det är sånt som spelas här hemma och det är mysigt och härligt. Kan man inte tro när jag annars helst lyssnar på hård rock..

Ska snart bege mig in till Malmoe. Visst, det är tre timmar kvar tills C slutar och jag ska hämta upp honom men tänkte ta en lugn fönstershoppingrunda på stan. Tillsammans med musik i öronen gör det inget att det är molnigt ute och riktigt grått. Men det gör inget när temperaturen är 7 plus grader. HÄRLIGT.



Idag har jag på mig jordgubben som jag fick av mamma och pappa när de hade varit på utlandssemester. Detta för att få hopp om att våren/sommaren är på väg och för att min kära mor ligger hemma med magsjuka och jag vill försöka få denna jordgubbe att göra henne frisk! Haha. En anledning iaf.


"Hej mitt namn är Foki! Jag älskar mina vackra ögon." Ja, jag hittade ett inlägg av henne igår och var bara tvungen att spärra upp mina ögon också. På ett ungefär lika! HAHA

You have been a very very bad girl, Gaga!


Kan man stämma Lady Gaga för att hon har samma stil som jag ville ha, om jag hade pengarna?
Blir så lack! :)

Ni har väl sett den nya videon/hört den nya låten Telephone?


Tidig morgon!

God morgon gott folk.
Har kört C till jobbet vid sju och det finns inget negativt med det. Då kommer man upp i lagom tid till Vakna med The Voice! Ah, det är så bra så bra. En perfekt start på morgonen helt enkelt!

Idag händer det några saker. I morgon ska vi på Tildes dop så jag ska in till Malmö och köpa doppresenten. Kan inte säga vad det är för Catrin läser min blogg. Hehe! Hämta C på jobbet vid 16 och vid 18 ska vi kolla på ett hus som är till uthyrning. Tre rum och kök på 100 kvm. Om vi skulle ha en trea i lägenhet så skulle man få betala runt 8 000 här nere. Och i detta lägenhetshuset. Oftast är det hel kallhyra också. Men i huset ingår varmhyra. Så det är perfekt! Håller tummarna för jag saknar att ha en trädgård. Igår slutade aktionen på Dj Hero på Tradera. Skönt att vi fick en som bjöd över priset i sista sekund så vi blir av med det, så ikväll kommer han och ska hämta det också.

Ska kolla runt lite till på Asos.com . Vi hittade båda fina smycken till väldigt billiga priser så ska kika  vidare lite till.

Hörs!

BMI?

Enligt BMI så får jag väga 58 kilo för att vara på gränsen mellan undervikt och normalvikt. Men om jag går ner 0,31 kilo så lider jag av undervikt. Ja, TJOSAN. Så nu kan inte någon klaga på att jag vill väga under 60. Ha, där fick ni! Nu är jag nöjd :)

16mars.

Gäsp. Mannen ligger och sover på soffan jämte mig. Trött efter en dags jobb och jag är riktigt trött själv. Funderar på att hoppa in och ta en varm dusch i väntan på Couger Town! De två dagarna man längtar efter i veckan, måndagar och tisdagar. Tragiskt nog. Dagen har varit kul. Riktigt kul! Madde hämtade upp mig vid kvart över åtta. Sen dess och fram till fyra i eftermiddag har dagen bara rullat på. Hämtat släp, fixat med hästar och en massa krångel med bil. Riktigt underhållande var när vi kom fram till ett ställe som heter He. HE. Ja, skämten har varit många.

Helgen var vi i Vetlanda. Millie fick present. Kläder och skor till sin nalle som hon fick av mormor och morfar. Build a bear är perfekt!! Utgång och lite så fick det bli.

Men nu intar jag duschen och sedan sängen, för nu är jag alldeles för trött! Och klockan är bara tjugo i åtta.

Det är mars.

Snart kanske en riktigt vår också. Därför tycker jag nog att det är tråkigt att blogga och har ingen lust just nu att lägga ner någon tid på det.

Så jag återkommer nog senare. Hör av mig isf.

Sofiero Slott 5 Juli.

Den femte juli kommer John Fogerty till Sofiero Slott! Yes. Blev jätteglad när jag såg annonsen i tidningen och slängde mig på mobilen för att ringa mor och far. Så nu ikväll ska jag beställa biljetterna. En självklarhet att ta chansen att se honom när han kommer till sverige! Yey!


Onsdag 3e.

Nu är det mars!

Och det märks verkligen att våren är på väg här nere i Skåne. Idag har vi haft solsken, några plusgrader och klarblå himmel. Som jag skrev innan i veckan så är snön nästintill borta. Man kan se gräset och asfalten var faktiskt torr i dag på vägarna. Härlig! Passade därför på att tvätta fönsterna, dock inte ute på den inglasade altanen. Får bli av när vädret är ännu bättre!

Har varit ledig idag och är det tills på söndag. Så imorgon ska vi åka till Ikea och handla en hylla. Och så får vi se om det blir att handla till mitt jobb med. Isf blir det att åka dit en timme imorgon och hjälpa Ingela, the boss.

Ska snart väcka mannen som ligger här på soffan och sover. Kolla om det finns något bra på tvn och bara ta det lugnt. Det behövs.


RSS 2.0