BRANÄS

Yes, jag lever! Har bara inte hunnit med att skriva något de senaste dagarna.
Just nu är vi i Bränäs uppe i Värmland. Det är kallt som tusan ute, men solen har lyst lite iaf. Vi är hemma tidigt från backen idag för Adam fyller 25. Så nu står tårtan i kylen. GRATTIS.

Slog i mina knän innan i backen. SHIT va ont. Trodde knappt att jag skulle ta mig ner igen men det gick med mycket vilja. Har tröttnat en hel del på att åka snowboard. Ett par åk räcker. Samma sak var det förra året när vi var i Lindvallen. Så kanske lite skidor?

Nä. Nu ska vi ut igen i backen. Får ta det lite lugnt bara!


DEN TJUGOFJÄRDE DECEMBER

JULAFTON!

Visst finns julkänslan hos en idag? Så härligt!
För en stund sen var Frida, Pontus och Millie här och fikade med oss. Nu har de åkt vidare till Pontus släkt och vi väntar på maten (speciellt jag) HAH. Christoffer och pappa sitter nere i källaren och spelar Forza 3. Mamma står i köket och jag sitter framför datorn och tvn. Trodde jag skulle hitta en riktig julfilm på tvn men tog fel tv med bara ettan, tvåan och fyran. Inte visar de nåt kul inte.. Efter maten blir det Kalle Anka. Vid sju ska vi börja öppna presenterna. Då kommer Frida och dom tillbaka. Ush, fasar för tomten. Ingen i familjen förstår varför jag är så livrädd för utklädda människor. Får panik!

Lilla Mojjan (Millie) är supersöt och jättehärlig. Hon sitter och chamerar alla. Säger (titta) hela tiden och hon är allt för mysig den tjejen. Skönt att hon inte tykänns mot oss längre. Utan hon kan sitta i knät hos både mig och Christoffer :)

Hoppas ni får en bra julafton! Vi hörs senare


SEX AND THE CITY 2

Jag fick gåshud!! I slutet av maj kommer den nya Sex and The City 2 ut på bio. Den 28e maj har den premiär i amerikat, hoppas att det inte alls dröjer långt tills den kommer hit till Sweeeden.

NU KÖR VI.



Fick ni också gåshud?

DEN TJUGOTREDJE DECEMBER

Dan före dopparedan.

Vi är framme i Vetlanda och ska snart sova. Imorgon blir en spännande och god dag.
Underbar mat och lite presenter :) Ni glömmer väl inte bort det viktigaste? Kalle Ankas Jul.

hörs imorgon. GOD JUL.

TOMTEFAR OCH TOMTEMOR

Ja, här har ni dom. Det är vi det! Eller ikväll har det kännts så..

Åkte hem till Conny och Anette med deras julklapp och där fick vi en fläckt som vi ska ha på den inglasade balkongen. Vi hade önskat - vi fick :) Den är lite retro så den kommer inte att skämma ut sig utan kunna känna sig som en i familjen. HAH. FlumJohanna nu.

Efter det så åkte vi till Lund och Maggan, Johan och Andrea. De fick en vinkaraff av oss. JÄTTEFIN, om jag får säga det själv. HEH. Och så fick fick vi tre paket. Ett av dom var chokladtryfflar. Mums! Och så fick vi var sitt paket som man skulle läsa på. För Maggan hade skänkt pengar i våra namn till en organisation. Så från mig fick en kvinna en förlossningsbok och från Coffe en mekanikerutbildning. Verkligen kanonpresenter!

Men det första jag såg var FÖRLOSSNINGSBOK och tänkte: "En pik?" Det var innan jag hade läst resten.     Nu blir det GOD NATT.

PACKÅSNA?

En stooor väska är fullpackad. Den väskan jag brukar ha med mig när det flygs utomlands! Så nu får man helt enkelt fortsätta på nästa. Bara smink, krämer och blaha blaha tar upp en väska. Tjena. Diskmaskinen går på högvarv nu och sen tänkte jag egentligen damsugit, men klockan är visst - WUPS - ett snart. Får nog stå över det. Måste tänka på grannarna ;)

Ringde min syster innan och frågade om man fick låna hennes Canada jacka. Samtalet gick:
- Hej, kan jag få låna din jacka?
- Visst. Du kan få köpa den!
- Hur mkt?
- Tusen kronor. Väääldigt billigt!
- Får fundera på det. Men jag kan låna den?
- Ja du får till å med köpa den :)
- Ska fundera på det ju!
- Men du behöver den när du är iväg och åker så mkt.
- FÅR FUNDERA PÅ DET!
- Du får också köpa den :D


Envis jäkel..

EN FRÅGA

Vi har haft många funderingar runt en sak. Och jag skulle gärna vilja ha ert svar.

Finns det alltid en tant och gubbe i varje trapphus som är så där extra tjurig och känslig? Gärna lever de i ett par och en hund eller flera är nästan oblikatoriskt.     Hit Me. Vi måste re ut detta nu.


Vi har inte stött på någon än här i "vårt" trapphus. Det paret vi blev lite varnade för, och ser ut som dom har ätit citroner hela dagen i ansiktet, är så trevliga så idag när C skulle iväg mötte mannen på parkeringen gnällde han lite om snön och sen. Sen frågar han om vi inte har ett garage. Vi står på kö svarade C och mannen tipsade om att två med garage ska flytta. YES. "Det är ju så synd att en sån fin bil ska behöva stå ute i snön". KORS I TAKET. Min Nissan Almera? (Får jag tillägga Sport hehe) Yeeses. Det finns mkt finare bilar på parkeringen, men

jag tackar och tar emot!



SKÅNELAND

Höll på att trilla av stolen igår när jag kom på, på riktigt, att jag snart har bott här nere i Skåne i ett helt jäkla år! Den delen av Sverige jag minst troligen skulle flytta till. Bland de människor som pratar så fruktansvärt hemskt och som man absolut inte kan förstå. GRÄV BORT SKÅNE och skänk det till Danmark. Se där vad fel man kan ha!

Men fortfarande så upptäcker jag nya saker här i denna lilla håla jag numer lever mitt liv i. En håla som inte är större än själva Vetlanda, som inte ens har ett city direkt. Holy! Länge har jag längtat efter Fyrkanten hemma i rondellen. Mm.. En god hamburgetallrik! Oj. Jag har kört förbi ett sånt gatukök nästan varje dag sen jag kom hit utan att veta. Jisses. (Men ändå smakade det inte lika bra som hemma. C hävdar att jag har för höga förväntningar) Jag åt inte kebabtallrik på ett år, för här hade dom väl sån där äcklig, bred kebab. Wups! Samma kebab här som hemma.. Om inte ens bättre.

I förgår på Media Markt fick jag syn på en karta. Jaha, det är här Staffanstorp ligger! Lät som min syster men hoppas verkligen inte att det är så illa. ( Hon trodde att Afghanistan är en stad och att Alaska är ett hav)

Jag hittar i Malmö, till Nova Lund, Burlöv Center, Center Syd, Lund och till Ikea. Behövs det mer? Känner mig dock väldigt borta när folk runtom pratar om andra små hålor runt denna håla. Dock vägrar jag ens försöka hitta i Lund. Har inte varit inne där någon gång och gått i stan. Skräcken för Lund är för stor! Studenter och cyklar. Brr.. Ännu värre är alla enkelriktade gator. Ett bevis på det är när jag skulle hämta upp Josefine på centralen där. Men det behöver vi inte tala om tycker jag :)

Är stolt över mig själv som vågade flytta trettio mil ifrån familj och vänner. Från staden jag lovade mig själv att stanna i resten av mitt liv. Nu kan jag lätt föreställa mig att leva i Skåne i stället i resten av mitt liv. Landskapet är fanatiskt, börjar lära känna fler och fler. Husen här är underbara! Någon gång vill jag också ha mitt egna lilla hus i skånsk stil. Inte vill jag flytta in till Malmö inte. Utan håller mig helst ute på landet.

 Men en sak kan jag lova. Prata skånska ska jag aldrig göra!


ETT ÅR.



PUSS.


DEN TJUGOANDRA DECEMBER

Dan för dan före dopparedan! Jag är helt slut och klockan är kvart i tre. Hur fel kan det vara? Coffe ligger på soffan och jag lovade att han inte fick sova för länge. Men vill inte väcka honom förrens han har fått sova ut ordentligt. För jag vet vad som väntar. PACKNING. Blähä. Extra jobbigt när hälften av sakerna är hemma i Vetlanda. Har tagit fram tre väskor och hoppas på att allt får rum där i. Två fulla ställ med nytvättat är klart för nerpackning. (Jag är galen).



NYTT NYTT NYTT



Coffe ville ha lite rockabilly frisyr. Blev väldigt bra för att ha så kort hår nu. Men det växer som ogräs! :)
Får bli lite hårspray i håret med så det håller sig nere ordentlig.. Kul att dela spray med sin pojkvän. Hm. HA.
Jessica klippte även upp min nacke. Får visa bild imorgon istället!    God natt.


SOL - CHECK

En kvarts solning och mitt ansikte har fräknar! Känns som sommar. Men nu har min hud torkat ut lite efter 15 minuter i stekande värme. Det gör gott!

Nu går tvättmaskinen på högvarv och jag har skrivit ner saker som man inte får glömma. Ush, det blir mkt packning.. Typiskt mig! Vid halv tio ska vi hämta upp Jessica på jobb och sen ska hon klippa Coffe. Hoppas det blir lika bra som på bilderna vi har hittat. NAJS.

Hörs senare


Mallorca Augusti o9

DEN TJUGOFÖRSTA DECEMBER

Det är kul när julkorten börjar dyka ner i brevlådan. Och idag hade två mycket mystiska kort kommit. Det ena var från Kungen, Drottningen, Kulltingarna och Fjollan som önskade God Jul och Gott Nytt År. Samtidigt kom ett likadant där Stalin önskade Bosse och Anita samma sak. Det blev lite klianden i våra huvuden. MEN! Vi tror vi har knäck det. Från Kalle, Catrin, Mini, Akira och den mystiska katten i fönstret. HAHA. Och så är Stalin grodan. YES.

Vid sex åker C och tränar. Tänkte följa med och passa på att sola under tiden och sen gå tillbaka.
En massa tvätt och packning ikväll osså.



DAGEN I BILDER

Kom på att datorn har ju minneskortläsare! Så här kommer lite bilder från dagen :)



Cyckelvägen utanför vår lägenhet. Helt underbart med mycket snö!



Vår inglasade ballkong och det stoora fönstret. Det ser lite konstigt ut på kortet bara när träden speglar sig.







Bosses mamma och syster. Henry och Roger. Andrea trodde det va två killar först :)








Avslutar med en bild på Bosse och Anita från idag. Kommer nog aldrig att få en mer perfekt och mysig bild på dem båda. Så gulligt att Bosse lade sig jämte lilla prinsessan :)


VILKEN BRA DAG

Dagen har helt enkelt varit en bra, fin vinterdag.
Gick upp ur sängen för att göra iordning sig för att åka in till Nova Lund. Pappa ringde och frågade om vi ville ta deras merceders till Branäs. Ooh. Va bra! Känns skönt med en bil med antisladd. Och den som är så skön att åka flera timmar i. TACK MAMS AND PAPS. Åkte till ett överfullt Nova och hittade ett par strumpbyxor, dock inte dom jag var ute efter. Fick bli ett par med små rosetter på. OM jag hade 10 000 över skulle jag kunna handla för allt på Topshop. Det skulle absolut inte vara några problem!!
Vi passade på att åka hem till Maggan och hämta sladdar och luftmadrass. Så blev kvar där en stund. Kollade på bilder och pratade om allt möjligt. Det är inte svårt det inte!
Ikväll har vi även försökt oss på att para Bosse och Anita. De verkar inte fatta så mkt. Iaf inte Bosse. Kan ju säga att det blir inte riktigt rätt. Men han tycker iaf om att jaga. Sen är det inte alls kul när hon stannar. Får helt enkelt bli ett nytt försök imorgon. Blev en hel del städning efter med.. HM!

Har tagit en hel del kort idag men orken för att leta upp sladden till datorn finns inte. Men orken att poppa popcorn finns verkligen där! :)

FYRA DAGAR TILL JULAFTON

Och det är hur mkt snö som helst här i Skåne! Helt otroligt :) Det snöade hela dagen igår och har visst hållt på hela natten. Det är så underbart härligt! Visst? Bosse ska få komma ut idag och hoppa i snön. Vi vågar inte riktigt chansa med Anita, hon får inte bli sjuk nu när hon snart ska bli med bebisar.

Idag måste jag tvätta allt som ska med på onsdag. Vi åker till Branäs ändå efter Vetlanda och det gör mig så himlans glad! Men varför ska det vara så svårt att packa? Någon som är expert på hur man gör? Tips tack.

En sväng till Lund om en stund. Till Maggan och hämta grejs och till TopShop och handla strumpbyxor.
Kan inte bli annat än en toppendag!


DEN NITTONDE DECEMBER

Har tagit ledigt härifrån ett tag. Dagarna har spenderats på energi till annat som julklappsshopping m.m.
Kommer åter på onsdag! Då man är tillbaka i Vetlanda. :)


DEN SJUTTONDE DECEMBER

Hej Hej

De sista julklapparna är inhandlade. Klorna är klippta på de små och mkt mer har inte hänt.
Blir inget Branäs över nyår så deppig? JA. Måste göra nåt annat för att inte bli allt för ledsen.
Försöka muntra upp mig med The Sims och lite popcorn.


EN TISDAG PÅ ULLARED

Jag är helt slut! Eftersom C och jag har vänt på dygnet totalt var det inte lätt att somna natten tills idag. Klockan skulle ringa kl 05.oo och vid halv fyra lyckades jag somna. Tur att han lyckades lite tidigare eftersom det var han som körde. Resan började vid halv sju och vid halv åtta var vi i Halmstad och hämtade upp Annci. Vidare på snöiga vägar och till slut framme i Ullared. Coffe har letat efter Morgan heeela dagen. Letade efter hans bil på personalparkeringen, så fort det åkte upp någon dörr till ett lager var han där och kollade. Men han fick tyvärr inte träffa honom :( . Vi hittade iaf lite grejer och efter att ha avverkat Gekås på tre timmar förstår vi fortfarande inte hur man kan gå där i två veckor. Men det kanske bara finns en person som kan förklara det? Haha.

Ligger redan i sängen med ben som är helt slut och trött som bara den. Så imorgon visar jag vad som har fyndats! God natt


ULLARED

Nu när vi kollade på Ullared på femman så frågade Coffe om vi inte kunde åka till dit. HAHA! Har inte varit där sen..jag va tio år kanske. Så imorgon åker vi. Och hans mamma hänger nog med :)



SÅ ARG SÅ ARG

JÄKLA BOSSE!
Tänkte vara världens bästa idag och låta honom vara ute och hoppa medans jag spelade xbox. Så satte upp gallret runt buren och släppte ut honom. Efter ett tag gick jag ut och skulle kolla hur det gick för honom. Då ligger filten under soffan så drog fram den och undrar varför den ligger där. DEN STANK KISS. Då blev jag arg! Så slängde den i maskinen och tog tag i honom. DÅ pissade han ner mig. Jäkla kanin. Så det var bara att tvätta av sig och dra in honom i buren.

Måtta glad nu när Coffe kom hem från träningen.
Fast jag tycker synd om Bosse också. Det kan inte vara lätt när det luktar tjej överallt :) Tur att Anita sköter sig någonlunda..

VARFÖR GÖR MAN SÅ HÄR

( Läs inlägget innan detta först )





SNYFT. snyft. SNYYYFT!

SNÄLLA TOMTEN?

Några kanske blir besvikna nu. Men ni behöver inte kapa av mig mina ben. Inte för att jag har hittat ett par låga skor utan för att min pojkvän har sagt att det är okej att jag har högklackat på nyår. Så glad man kan bli!
Men jag har fortfarande inte bestämt mig om det blir det eller låga. Beror på vad jag hittar på Din Sko.

Nu sitter Coffe och designar en Audi R8 till mig på Forza. Den är illrosa och det står Yooschi på sidorna. Samtidigt som jag vill gråta och skrika för att jag inte har 1 680 000 kr på kontot är jag smått nöjd att jag får vila ögonen på denna skönhet. Vet inte om jag har skrivit detta tidigare, men förra helgen så var vi ute och åkte lite utan att veta vart vi skulle. Så helt plötsligt säger han: BLUNDA. Och bilen rullar vidare, svänger höger, svänger vänster och fortsätter så ett tag. Tycker inte om att åka bil utan att kunna se!! Så stannar han bilen och säger: När du öppnar ögonen så ska du kolla till höger. Okej tänker jag och gör som har sa.

DÄR STÅR DEN. FRAMFÖR MINA ÖGON. Samma visa då. Visste inte om jag skulle vara överlycklig så jag började slå på honom och säger: du får inte göra så mot mig. Gick in och kollade på den och om jag hade fått bestämma, så hade jag sovit jämte den den natten.



SNÄLLA TOMTEN, JAG HAR VARIT SNÄLL I ÅR!


JÄKLA SKOR

Har letat en tid nu efter ett par snygga festskor till JUL/NYÅR. Men tydligen finns det inte ett enda par låga och snygga skor att få tag på. Det är diskriminering. PÅ HÖG NIVÅ.

Nu sitter jag med starka funderingar på att stå över NYÅR och inte gå ut alls. Men om det är någon som sympatiserar med mig och äger en motorsåg, en nål och sytråd får gärna kapa av tjugo centimeter från mina ben. Så jag klanka runt på mina hööga skor!

Blir film ikväll som går på tvn och ska lugna ner mina nerver med lite Less Fat popcorn. Mums.


Tålamod Yooschi

Spelade en runda The Sims nu men shiiit vad jag ger upp! Kommer inte till ett helt möblerat hus innan jag ger upp. Har jag spelat för mycket må tro?

Nu blir det lite letande på Junkyard och Zoovillige bland annat. Fick reda på att det blir två utbetalningar denna månad. Jippiyayyaay!


Och Anita mår nog bra igen. Lilla pluttan.


Funderingar

Det har varit dålig uppdatering idag för vi stack till Nova Lund efter att C hade tränat. Ville ha fatt i någon som visste om de kommer att få in Åsitas halsbandet och hur mkt det kommer att kosta. Men fick inget ordentligt svar så ska förstöka få tag i chefen där nu i veckan.
Men nu började jag fundera lite. Har redan ett halsband och jag vill ju ha scarfsen från LV. Kanske ska sattsa på den ist?

-Vad tycker ni?

SÄGER BARA:


Klänningen kommer från Vila. Finns även här.

HalleluJA!

Denna vill jag ha syster. Så om du inte har planerat in en julklapp så är detta en VÄLDIGT bra :) Och om du redan har köpt en julklapp så kan du gärna lägga undan denna. (i xs om den är okej i storlek eller en s)


SLUTET PÅ DEN ELFTE DECEMBER

Ikväll fick vi besök av Kevin med gravid flickvän. För mig ett helt oväntat besök. Coffe hade GLÖMT att säga det. Han har glömt mycket de senaste dagarna och snart blir jag galen. HAH! Anita har betett sig jättekonstigt ikväll. Bara sovit och det är första gången jag har sett henne göra det. Hon brukar alltid reagera på det minsta lilla och vakna till. Men ikväll har hon inte varit "normal". Om det inte är bra imon så ska jag ringa vet. och kolla. Min lilla prinsessa.

Nu blir det att krypa ner under sängen och spela The Sims 3.

Har ni tråkigt? Här kommer ett tips: Blue Collar Comedy Tour - The Movie på trean. Har redan sett den två gången och jag gapskrattar. Riktig sydstatshumor.

SKA HA

Imorgon är det jag som åker till Mischief! Såg ni halsbandet som Laila Bagge har ikväll på Idol? DET SKA JAG HA.

STÄDA, STÄDA VARJE FREDAG

Nu är sovrummet, toaletten, köket och vardagsrummet klart! Kvar är hallen men det får vänta en liten stund. För nu blir det en sväng till City Gross och panta flaskor och köpa aladinask. DUKTIGA VI IDAG.

Efter det en snabb dusch och vid åtta börjar IDOL. Det missar ni väl inte idag?

AGGIG

Är småsur för att vi inte har fått in några pengar från undersökningen i måndags. MORR.

Så i dag blir det städning. Iaf från min sida. Christoffer kan man aldrig lita på, men jag tycker att han kan ta köket och så tar jag resten. Det är väl ändå rätt?


DEN ELFTE DECEMBER

Gomorgon Gomorgon!

Strålande sol och torra ögon. Vaknade vid nio vilket är alldeles för tidigt för en som somnade vid fem! Drömde att jag hade drabbats av spysjukan. USH. Berodde nog på att jag va så svag när jag vaknade, så innan jag kunde röra mig ur sängen fick Coffe hämta frukt. Det värsta som finns när man inte har ätit är den där svimmande, kallsvettiga känslan. Och såklart illamåendet! Det händer allt för ofta.


HAHAHA

EN NY DAG, DAGS ATT SOVA

Greps precis av panik! Har missat sista avsnittet av Mammas pojkar. Så nu flyttar jag mig från soffan in till sovrummet med laptopen i knät.

Good Night, Sleep Tight

ETT GLATT BESKED

Innan ikväll sprang jag snabbt förbi en massa löpsedlar. Men det var en som fångade min blick. Och där kunde jag läsa: Kyla påväg från ishavet, sverige kommer nog få en vit jul!

När var det senast en vit jul? HOPPAS


TEE


SJUKT roliga!
Men den hon har på sig skulle jag lätt kunna tänka mig. Den tog jag med bara för jag tyckte den va snygg ;)

DAGENS BÄSTA


Junkyard.se

TOP GEAR IN ALABAMA

Top Gear är det bästa programmet som visas på tv. Desperate Housewifes, Ugly Betty med flera - SLÄNG ER I VÄGGEN. Man behöver inte ens vara intresserad av bilar! Helt sjukt underhållande. Ett av de få program jag har skrattat så mkt att jag har lipat.

Därför tänkte jag tipsa om detta avsnittet. Hela går att hitta på YouTube men det mesta och bästa är med här:



Hoppas ni kommer att kolla på Top Gear på tisdagar kl 22.15

BLING BLING



Ni har väl inte missat Åsitas smycken?

Ah det är sjukt snyggt! Var på Entré här i Malmö när Mischief visade den nya kollektionen. Dock visades inget nytt från Rock by Sweden kollektionen (som ni har kunnat se på Laila Bagge varje fredag på Idol). Nu när jag satt och googlade lite bilder så kommer det upp en bild på Åsa Lötbom. "Cooff, cooofff, COFFE! Va det inte hon vi handlade av?" Visst fasen va de det. Oj. Hm. Aja. Och klant som man är kommenterade jag ringen på hennes finger. Jo, jag fick så gärna prova den. Hon hade en som låg nerpackad som jag kunde få köpa för den skulle komma ut nästa år. MIN JULKLAPP.

Frozza.se - finns massa fint man vill dränka sin kropp med.


MALMÖ KL. 16.00

Rusningstrafiken i Malmö är ingen hit! Satt i säkert en timme sammanlagt på väg till och från Top 12, där jag inte hittade en enda lång t-shirt. Så lagom onödigt kan man tänka såhär i efterhand. La undan jackan till C, sväng till banken och till Burlöv Center. Där hittade han ett underställ som var helt okej till utseendet också. Faktiskt! Och efter att halvt om halvt gett upp hoppet om en skrikrosa lång t-shirt så fann han en till mig på JC. Tänkte att jag skulle testa den tillsammans med termobyxorna och jackan. Men efter ett snabbt men intensivt letande så fanns sakerna inte i förrådet. SHIT. Så HOPPAS DET FINNS I SMÅLAND!


Ett tips till frusna eller skidsugna:
Underställ - Everest 299 kr (199 kr/del annars)


DEN TIONDE DECEMBER

God dagens.
Nyss anlänt hem från sista undersökningen och är några hundra rikare. Härligt. Det uppskattas! Har precis klämt i mig resterna av kebabtallriken från igår och fy så gott det kan vara när man är riktigt hungrig.

Wups nu gick strömmen. Fräckt säger Green. Ush kusligt säger jag. Tur att vi ska in till stan och handla underställ med mera. Branäs om två veckor ungefär. YEY.

Just ja. Jag har klippt mig. Ni kanske ser det?


GRATTIS


Min underbara vän Nütte fick en liten pojk igår kväll!
Grattis vännen min till din lilla familj


HISS ELLER DISS






Mukluks
- pris mellan 2500 och 3500 kr.

NI HAR VÄL INTE MISSAT ?

 

Ni har väl inte missat att Anna Anka ska ha ett program till på tv3 nu? Anna Ankas Jul, där svenska tvkändisar kommer och gästar hemma hos henne. Nu ska inspelningen iaf vara klar. Samtidigt har Paul Anka meddelat att han vill skiljas. Hade man inte förutsett det? Men all cred till de som kom på det här med Svenska Hollywoodfruar och nu Anna Ankas Jul. Var det inte prat om ett talkshow program också?

(Har ni sett att det finns en annons om att bli Anna Ankas assistent som rullar på tvn? Ja inte skulle jag söka iaf)

 


HEMÅVILA



Ser ni morgonrocken? Perfekt julklapp. Finns dock inte så många så först till kvarn! 629 kr.

Var inne på HemÅvilas hemsida och kollade om det fanns något snyggt som man skulle spana in tills man kommer hem den 23e. Oo jo. Det fanns en hel del. Har redan visat klänningen jag så gärna vill ha. Så denna gången visar jag några av byxorna. Najs Najs. Hoppas bara det finns kvar i min storlek!

INGET ATT SLUTA TÄNKA PÅ


Monogram rock shawl - Louis Vuitton

Vi var ju i Köpenhamn för några helger sen och gick bland annat på Ströget. Så mamma, Coffe och jag tog en runda in till Louis Vuitton för att ta oss en titt. Alltid kul att titta runt lite. Men. Jag hittade den här scarfen som jag inte har kunnat släppa ur mina tankar. Den fanns även i vitt, men klumpig som man är skitar man väl ner den på direkten. Utan tvivel får den följa med mig hem så snart mitt konto är fullt igen. En investering tycker jag. Visst är den najs?

Blir dock lite frågande om priset. Har kollat runt på deras hemsida och där står ett pris. Där sa de ett annat. Men har inte riktigt räknat på det där med danska och svenska kronor.. Jobbigt det där :)

LITE KLÄNNINGSTIPS


Vad tycks? Hittade faktiskt fyra klänningar på Nelly.com precis. Ta en titt.


DEN NIONDE DECEMBER

Legat med laptopen i knät hela eftermiddagen och knåpat med designen här på bloggen. Inte direkt klar än, men känner att det får räcka så länge. Bättre än innan iaf. Eller vad tycker ni?


Ursäkta röran!

Jag bygger om.


091208

Hihi. Jag lyckades ändra bakgrunden i bloggen! Coffe satt och va fly förbannad här om dagen för att det inte gick. Så snacka om att jag var stolt nu när jag fixade det på egen hand. Hehe.

Men bloggen är inte klar på långa vägar. Det är därför jag inte har skrivit något kul alls det sista. Men ha tålamod, det kommer!

Om en timme ska jag på undersökning igen på Gfk Sverige. Det ger fina pengar det. :) Efter det blir det in till malmö till Coffes kompis Jessica som ska klippa mig. Äntligen!

09.12.05

Det blev hemmagjord pizza idag. Mums. Köpta är alldeles för överskattade, men det är tur att de finns också när man är för hungrig :) Ikväll ska vi kolla på film. NAJS.


05.35

Tillbaka på lugn mark igen :) Gick från lägenheten med nycklarna mellan fingrarna och bestämda ben. Haha. Självklart körde jag fel i Malmö, men kom på rätt spår. Hur lyckades jag? Två fulla personer men verkade haft en lyckad kväll. Kul kul!

Ska försöka sova nu. Är ovanligt pigg iaf. Undra när jag ska kunna vända tillbaka på dygnet..?

03.47

Just nu vill jag inget hellre än att bo på femte våningen! Uah, tycker det är läskigt att bo på nedersta våningen med jättestort fönster och en gångbana precis utanför. Tur att det är rätt mkt poliser som cirkulerar här.. Eller tur och tur. Då vet man ju att det händer saker runt omkring här. Blä! Fasar för när jag ska gå ut till bilen. Men egenligen: det kan ju inte vara "farligare" än att gå till bilen på kvällen.

Och jag som vill bli polis. Hm.


00.58

Klockan 05.00 ska jag in till Malmö igen och hämta dom. Vid tre va det från början, men det blev inte båten utan Etage. Jaja, ska bara försöka hålla mig vaken :) Salta pinnar, hit!

00.33

Sitter ensam hemma en fredagskväll. Men tycker det är helt okej! Adam och Coffe är på båten inne i Malmö för en sista utgång. Det är så skönt att man är en sån person som bara tycker det är kul att pojkvänen går ut och har kul på egen hand. Tänk om man inte va sån. Uah! Jag tycker själv inte om att gå ut i Malmö. Men om det händer så går jag inte ut utan Coffe helst. Inte för att jag inte kan göra det utan för att det är sånt hemskt folk i barerna och på uteställerna. Nu kanske jag drar alla över en kam, men tycker inte det är okej när folk blir för närgångna och förföljer en. Då är det skönt att ha honom runt om.

Men det gäller tydligen också i mataffärer. Som bara förra helgen på City GrossNär jag står och packar i varor i påsen och Coffe är och byter en sak, så kommer det en jävel på ca 30 år och kniper mig på rumpan. Så fort Coffe kommer tillbaka försvinner han fort och när jag berättar vad som hade hänt för Coffe så stirrar han fly förbannat på en som backar ut från parkeringen. Han försvann rätt snabbt!

Nu tänkte jag sätta mig framför The Sims 3. Hehe.


09.12.04

Hej Hej! Sitter och väntar på Christoffer. Ska åka iväg någonstans för att hitta på något. Det är det som är så tråkigt med att bara sitta hemma. Jag gick iaf upp vid tio för att åka till arbetsförmedlingen och prata med Teo. Så skönt att få en push framåt. Och när man kommer därifrån så är man full med energi för att söka jobb. Precis så som det ska vara! Tog fram förslaget att gå ut med en lapp på ryggen.

Typ såhär:

SÖKER ARBETE

har arbetat som:
-butikssäljare
-verkstadsarbetare
-cafépersonal

Ring mig!

Vad tror ni? Haha. Han tyckte att det var en strålande idé. :)

Hörs senare.

09.12.03

Ingen motivation till att skriva idag. Ses imon! :)


01.19

The Sims är verkligen beroendeframkallande! Det fick bli ett antal timmar framför det ikväll :) Nu tycker jag det är dags att gå och lägga sig. Inte för att det finns något planerat imorgon. På fredag blir det till arbetsförmedlingen och prata med Teo om hur jag får tag på bemanningsföretag. Det är sjukt svårt här nere. Iaf för mig som inte har en aning om vart jag ska vända mig. Så GE MIG ETT JOBB.


Just det. När man sitter i soffan och har Anita skuttandes runt en och säger: Anita, kom! Så kommer hon skuttandes till en och hoppar upp på magen. Hon är duktigt hon :) /Stolt mamma.

09.12.02

Vräkt i mig två apelsiner och två gula kiwin nu. Mums! Det blev resultatet efter matshoppning med Alexandra ist. Men ikväll blir det nog ingen matlagning. Coffe är väldigt krankig. Förkyld som tusan. Så då är det inget vidare att laga mat. Synd, för jag är sugen på mat. Hm. En macka?


20.03

Jag har ett bråk med garderoben. Önska mig lycka till.

09.12.01

Första december! Det får firas med städning, Media Markt, Hornbach och Maxi. Men på Maxi vet jag inte vad jag ska köpa. Har inga idéer på mat alls. Och ska nog inte säga till karln att det blir det idag. Ska kanske befria honom från att åka dit? Jag undrar vad Malin gör idag. Får ta och ringa henne.

Nu har Calla varit ute iaf. Och dagen kan börja!

00.54

Är inte Blondinbellas klädstil förskräcklig? Och imorgon ska hon visa några av sina egendesignade kläder. Ja herregisses. Det kan ju inte bli annat än hemskt. Och hon som shoppar åt henne. Kom igen!!

00.25

Ikväll blev det städning av Bosses bur istället. Det va lite behövligt om man säger så. Imorgon får det bli en ordentlig städning här hemma :) Men först vid elva ska jag och Coffe ut med Calla på en morgonpromenad. Skönt att komma ut.

Passade på att ta lite kort på Bosse & Anita innan.

Anita





Bosse








Mysiga fötter :)


RSS 2.0