A little bit of me.

Småland som hamnade i Skåne. Lite väl kort kanske! :)

Lämnade min familj och vänner hemma i Vetlanda i februari 09. Där har jag bott under alla år. Gick medieprogrammet på Njudungsgymnasiet i tre år tillsammans med en underbar klass, de roligaste åren! Träffande Elin, Mickis, Alexandra, Josefine och Malin. Alliansen kan väl kalla det på något sätt. Träffade även Ida, min ovän som snabbt blev min bästa vän. Vi hade våra galenskaper, fester och skvaller. Har aldrig haft så kul som när jag träffade henne. Hon kommer alltid ha en bit av mig. Samtidigt jobbade jag i klädbutiken HemÅvila och fortsatte där efter studenten tills min syster tog över där och började på Ekenäs Mekaniska. De flesta trodde jag skulle vara kvar i två veckor och sen ge upp. Inte en chans! Blev kvar där i två år. Där lärde jag känna Malin och Elin. Även Nutte. Ooh där va skvaller och skratt hela dagarna. Galenskap helt enkelt. En kväll på jobbet va tråkig och Nutte gav mig ett nummer. Det skulle jag tydligen skicka ett meddelande till. Killen hette Christoffer och det ända jag visst var att han jobbade som mcmekaniker, stuntade och bodde i skåne. Vi hade hälsat på varandra en gång på hotellet, mer visste jag inte. Nutte övertalade mig och jag skrev. Ett eller två arga svar tillbaka och tänkte inte mer på det. På söndagen fick jag ett meddelande. Av killen som vi kallade skåne. Smsen fortsatte och jag flyttade in i min etta på brända tomten i stan. Efter en månad kom Christoffer och Jimmie till Vetlanda över helgen. Nervös var jag och planer som att fly från ballkongen hos Nutte snurrade. Men kvällen blev bra och resten av helgen. Två veckor senare åkte jag ner till skåne och så fortsatte det. Ekenäs Mekaniska var tvungna att varsla och eftersom jag va bland de senaste anställda fick jag gå. Sa upp lägenheten och flyttade ner till Christoffer i Staffanstorp.
I mars fick jag jobb som cafépersonal på Tirups Örtagård. (en av europas största örtagårdar) Fart och fläckt hela sommaren, men nu när hösten kom så dog det mesta ut. Så hämtade ut min sista lön och sa hej då. Flyttade i slutet av sommaren till en tvåa tillsammans med pojkvännen. Fick hem Bosse, en lejonkanin, som inflyttningspresent av Maggan, Andrea och Johan. Han har fått mycket kärlek och värme hemma hos oss. Nu känns behovet av en hund långt borta. Han är vår hund. Hemma i Vetlanda hittade vi Anita. En liten pälsboll som vi blev kära i. Så hon fick följa med hem. Hon ligger helst på axeln och slickar en i ansiktet. Om några månader väntas det kaninbebisar. Hon måste bara växa till sig först.

Så här ser mitt liv ut just nu. Och jag bara njuter. Förrutom det så består det mest av att söka jobb och vardagssysslor hemma. Kanske inte det roligaste men när man har världens underbaraste pojkvän och ett jäkla bra gäng med kompisar så blir det mesta hur bra som helst!



YOOSCHI


RSS 2.0