09.11.30

Har en stoor lust att verkligen städa här hemma! Kanske ska ta vara på det och göra något åt saken? Ta fram julkassen m.m. Har spenderat min dag på stan i Malmö tillsammans med Fidde. Ett desperat letande efter julklappar. Men kom på att det mesta är redan fixat. I alla fall till Frida och Millie. Ska komma på en till present till Coffe och sen till hans familj. Mammas och pappas är halvt fixat. Duktigt gjort! Mycket mer har inte hänt. Har fått himlans ont i halsen. Det går säkert över snart. :)

Ang. klenor



Det var någon som undrade vad klenor var, eller klenäter som de också heter. Så här ser de ut och de smakar ungefär som munkar. Tycker jag som smakade dom för första gången idag iaf. Det är en julkaka från södra sverige. Skåne med andra ord, för jag hade inte hört talas om dem tidigare. :) Testa om ni har vägarna förbi i jul!

Planer för nyår 09/10



Varför ska nyår alltid vara så krångligt varje år? Så därför tänkte vi åka till Branäs och hälsa på Adam när han är där uppe och jobbar. Skönt att komma bort lite och dessutom få åka lite bräda. Aldrig fel! :) Kalle ska ta hand om Bosse och Anita. Skönt med folk som ställer upp utan krångel! Yeh.


21.15

Ha! Jag vann en bil! Eller inte. Utan en julkalender. Man kan ju hoppas på att vinna något större på den kanske? :)


17.58

Vi missade julskyltningen. Här nere är den visst mellan 12-16. Konstigt. Så vi kom ner till byn vid 16.30, men då höll alla på att packa ihop. Men Bengans hade iaf öppet så Coffe gick in och handlade klenor. Jag vågade inte för om jag inte sa rätt. Haha! Så nu har jag tänt en massa jul, Coffe ligger på golvet och stäcker ryggen/gnäller och Adam pluggar i soffan. Som vanligt en söndag alltså! Om en timme börjar Bingolotto. Jiha.


Första advent.




Tycker att den första snön ska komma första advent. Men istället är det solsken och vindstilla, vilket inte är vanligt här nere. Igår kändes det som vår. Gräset grönt på åkrarna och sol sol sol. Christoffer är på träning i två timmar och det är rena turen att jag kom upp innan han kom hem. Egentligen skulle jag ha varit uppe vid tio. Wups.

Nu är det dags att dra ut dammsugaren, skurborsten och dammtrasan. Yes. Det blir städning idag. Sen julskyltning i Staffanstorp. Och köpa klenor. Hm. Okej, jag litar väl på andra då!

- Saknar julskyltningen i Vetlanda.


Jul på Tivoli/Köpenhamn ´09


Ett litet bildcollage från Tivoli förra helgen.


Hur lyckas man?


Hur lyckas man fastna med ryggraden i pinnstol? - Fråga inte mig även om jag precis lyckades med det. Shit va ont det gjorde!!

BEN.



Så vill jag också se ut. Dessa ben.. Ska man behöva svälta för detta?


Äppelpaj.

. Nu är pajen inne i ugnen. Världens godaste äppelpaj. Mums!
Hittade det på Elins blogg under recept. Ta en titt! :)


19.09

Dags att åka till City Gross och köpa äpplen, smör och vaniljsås.

Yes, jag ska göra äppelpaj! :)


09.11.27

2009 är verkligen snart slut. Vad konstigt det känns.
Nu är vi hemma efter en sväng till Helsingborg och köpcentrumet Väla. Det va sjukt stort! Oj oj. Christoffer hittade en flanellshorta från Crocker i rött och svart. Najs. Och så blev det en julklapp till mor och far. Hur kul är det inte att slå in julklappar? Helt underbart :) Men jag kanske är ensam om det.. Funderar på att åka bort till City Gross och köpa fredagsgott. Det förtjänar vi! Har satt upp den stora stjärnan i det stooora fönstret ikväll också. Vi är ju fantastiskt duktiga. (Nu tog jag lite av Coffes cred)

Just det. På motorvägen upp till Helsingborg MISSADE JAG EN AUDI R8:A!! JAG MISSADE MIN DRÖMBIL. Hur fan kan det gå till? Blir så jävla förbannad. Ush. CHOKLAD tack.

091126






Vila

Det har varit en väldigt dålig bloggdag idag, och jag ber så mkt om ursäkt för detta. Tog en väldigt lång sovmorgon. Men det är man värd att ta ibland. Så efter det åkte vi till Tirup för lite ärenden. Vidare genom en jätteomväg (Coffe körde fel. Man kan ju tro att man ska kunna lite på en som har bott här i hela sitt liv, men ikke) till SBI sport och handlade handskar till C. En sväng till vår välbesökta butik Hornbach efter det. Så imorgon hoppas jag på att julstjärnan ska komma upp.. Nu är det ändå okej att sätta upp sånt. Folk här är lite väl tidiga tycker jag. Sen när vi kom hem gjorde jag mina delekata pannbiffar med lök och potatis till det. Men tyvärr så tycker jag inte att de blir alls lika goda som förra gången. Men det tänkte jag hålla tyst om :)

Va inne på min syster Fridas hemsida och kollade lite vad som kommer att komma in härnäst. Hittade den underbara klänningen (?) som är på bilden över. Tror att jag ska ringa till henne imorgon och önska (läs begära) den i julklapp! Hittade också en oversize tröja som jag vill ha men gärna om den kommer in i en annan färg. Dock så kommer inte den in förrens i februari.



Vila

- Nu ligger C i soffan med Anita på bröstet och sjunger "Lille katt, lille katt.." till henne. Hm..


Dessa studenter.

Jag vill inte höra ett jäkla gnäll från studenter. Inte härifrån Skåne iaf. Alla bemanningsföretag eller företag överhuvudtaget söker studenter. Alla jobb som finns (lite lite överdrivet) är till studenter. Jag är TRÖTT på studenter. Det är nog därför ingen tid spenderas i Lund. Får panik på alla rabatter, alla cyklar. ALLT.

- BLAHA.

E t t h e l t i d s j o b b , t a c k !

Har starka funderingar på att göra en kopia av honom som satte sig på stationen i Malmö med ett plakat. JOBB SÖKES. Det kanske skulle vara värt ett försök ? Dock skulle en arbetslös vän vara perfekt. Varför tänkte jag inte kortare? Har ju min man. Ska ta upp idéen när han kommer hem. Om tjugo minuter.. Oj. Maten skulle ha varit klar. VILL INTE.

T i p s 2 0 1 0

Satt och läste H&M Magazine igår och hittade Kändisarnas 25 bästa tips för ett riktigt härligt ´10. Helt fantastiskt bra!! Men de flesta sakerna har man redan så det är kanske därför ´09 har varit så bra ? Läs sista ordet i tidningen - så förstår ni vad jag menar :)


18.17

Karln har träning nu. En timme för sig själv och vad gör man? Jo sitter och bloggar. En liten sjukdom här hos Green/Pettersson. Vi har iaf varit iväg idag. Åkte till arbetsförmedlingen och jag fick bara höra dåliga saker från den trevliga damen. Men ska ringa upp alfa kassan imorgon och kolla lite. Saken gäller om jag skulle få det jobbet jag har sökt. Det tog iaf lite längre tid än vad vi hade tänkt så något Helsingborg hann vi inte med. Åkte ist till Löddeköpinge (visst säger man Löddeköping? Hade jättesvårt för det innan) och gick på Center Syd. Hittade en julklapp till Frida. Får bli billiga men bra julklappar i år. Tur att man skämde bort familjen förrförra julen med DVD spelare och hela köret. Efter det åkte vi förbi ZooGiganten och matade kaninerna och geten Sara som dom har där. HAHA. Matglad jäkel! Hittade lite torkade grönsaker till herrn och frun. Kollade vilken uppfödare de tar kaninerna från och om det fanns någon möjlighet att sälja kaninbebisar dit. Så dit skulle jag återkomma när det va dags. Kommer absolut inte kunna släppa taget om de små liven sen. Det vet jag redan nu! Tyckte att vi kunde ta hem en till fru till herr Bosse. Men dörrstoppet (Coffe) satte stopp för det. Tur va väl de. Men när jag har ett hus, ja då blir det kaninuppfödning. Haha. Gud va töntig man har blivit.

Det är föör dåligt. Kan inte koppla min iPhone till datorn så några bilder blir det inte nu. Får försöka senare.


A r b e t s i n t e r v j u n.

Aah det gick så bra. Butikschefen och en annan chef var där och intervjun tog en halvtimme, men det kändes som tio minuter. Så innan måndag får jag reda på om jag får jobbet. Dock är det bara varannan helg och någon dag i veckan. Om man är flexibel av sig blir det att åka till andra butiker runt om och hoppa in. Men det har jag inget emot. Dock skulle jag gärna ha ett heltidsjobb, eller 75 %. Men just nu kan man väl bara drömma om de jobben.

Nu ska vi ner till arbetsförmedlingen. Coffe som ska dit. Sen blir det till Helsingborg en runda. Tänkte att det kunde vara kul att göra något och i Helsingborg har man inte varit mkt.

Soo long.

09.11.25



T o r s d a g.

Nu är jag klar för att åka till Nova Lund på anställningsintervju. Hoppas !

Klänning H&M - Leggings Gina Tricot

09.11.24

Top Gear va precis på tvn. Och då sitter jag som klistrad framför och kollar. Finns det något bättre program? HELL NO. Just då är jag nog den mest okvinnligaste tjejen som finns! Har aldrig skrattat så mkt åt nåt på tv som när de hade lastbilsrace. Skrattade så tårarna rann. Och när de är i Texas. Det måste ses!

Vad har hänt mer idag då? Var och gjorde mystery shopping. Sen åkte vi och bytte mina palljettshorts. Spännande än så har det inte varit. Ush va tråkigt det lät. Men jag har haft med en smått galen pojkvän som verkligen behöver ett arbete. Två dagar utan och han är helt galen. Rastlös och ska hålla på att gapa och jävlas. HeHe. Men från och med imorgon hoppas vi på att jag har ett arbete. Eller Hur? Just de. Har städat hos de små också. Herr galen blev herr mysig idag och fröken vild har legat och kollat på den tredje Harry Potter filmen hos mig.



Fröken Vilds favoritplats. Helst framför datorn. Man måste ju ha koll på läget..


091124

G o d  D a g !
Tog lite extra sovmorgon idag, med det är man värd ibland. Ska ut till Tirup och hämta de sista pengarna och sen blir det till -------- för att göra mystery shopping. För en halvtimme sen va det solsken och jättefint väder. Nu är det riktigt grått ute men det blir väl snart mörkt. Så det blir ingen promenad idag.

Imorgon ska jag på arbetsintervju. Y e j !
Det får bli den nya klänningen från H&M med axlar och mina nya leggings med palljetter på från Gina Tricot. Såg att det va ett hål i dom i grenen. Måste hitta en nål och tråd. Dåligt!

- På lördag blir det Entré. Blev bjuden på att följa med på middag på kvällen. Vem följer med?


Någon måtta får det väl vara?

Nu har det gått för långt. Sätt dig ner Ida.
Min pojkvän har börjat blogga. JA ni hörde rätt! Han har suttit framför datorn hela kvällen och samma visa va det igår. Allt för att göra en header till hans blogg och till Dennis. Men det har nog slagit över lite.. Deras telefonsamtal brukar låta ungefär så manligt det kan bli med hojar hit och stunt dit. Men ikväll lät det mer så här - Green: " när jag va på Nova och drack min latte med hasselnötsmak. Har du testat det?" Dennis: " Jag brukar dricka latte med honugssmak". Det HAR gått för långt!

Själv har jag hyrt tre Harry Potter filmer och två av dom är CHECK. Fick ett litet smått måste ha begär på Media Mark innan.. Nu hoppas jag på att få bädda ner mig i sängen och sova. SNARK. Måste lägga Anita i buren först. Hon vill tydligen inte att jag ska sitta framför datorn. Snuttan!





- Tuffa killar ?

greenstunt.blogg.se

091123

Har hyrt tre Harry Potter filmer, så jag uppdaterar senare om helgen :)


Åsitas - Entré

Den 28e november kommer Åsitas med den nya kollektionen till Entré här i Malmö. Yey. Jag kommer att vara där kl 10.oo när de öppnar ;) Nja, kanske inte men kommer att vara där iaf! Älskar mitt halsband som jag fick av min underbara pojkvän på min födelsedag. Använder det nästan dagligen och det passar till allt! Det är köpt på Mischief på Nova Lund och jag har inte sett det i nån annan butik än.





Ni kanske känner igen det från Idol?


Kom på!

Just det. Kom på vad jag skulle skriva. Haha.
Telefonen ringde innan när vi va på stan. Ska på anställningsintervju på onsdag kl 11.oo



Gissa vart!



091120

Klockan är inte ens halv tolv och hela huset ligger å sover! Ja, alla utom jag då. Shoppingen på stan tog nog hårt på mor å far. Karln har jobbat hela dagen så kan väl förstå att han är lite trött.. Men nu har vi iaf hittat gardiner och JAG har sytt två kuddar. (får visa när allt sitter på sin plats) Fick en rosa kofta av mamma å pappa och så köpte jag en klänning med axlar och ett par tights. Köpenhamn imorgon men då blir det ingen shopping för mig. Nej nej nej.

Har iaf bestämt mig för att klippa mig.
Det va något jag skulle skriva men kommer inte ihåg vad..?
Dags för lite Mammas pojkar för att bli trött.





Elin, nu vill jag ju ha en american hairless terrier. Ååh.


091120

Hann inte blogga igår. Coffe tog beslag av datorn hela kvällen..
Och nu i helgen blir det inte heller något. Mor och far är på väg ner hit nu! :)


Så nu undrar jag: hur dags är det okej att börja dammsuga?


09.46












Mössa H&M Tröja Gina

De två favoriterna.


08.56

D a g s  a t t  g å  u p p!

Handla

- medicin
- krukor
- ljusstakar
- lite småmat
-tröja

Leta efter julklappar :)


091119




G o d  M o r g o n !

Ligger i sängen och kollar på Vakna med The Voice. Vad skönt det är att vakna så tidigt. Speciellt så pigg och utvilad som idag. Får ligga kvar en timme till ungefär. Sen ska jag upp å göra iordning mig för att åka in till Malmö och Lund.     De sa en sak på the Voice. Att Kalle Anka på julafton är tråkigt, att det inte är några som kollar längre. Ush. Kalle Anka på julafton är det bästa som finns! Speciellt när de målar shackbrädet i tomteverkstan.

- hörs sen.


22.11

Bänkad i sängen framför datorn och ska spela the Sims 3.

YejYej.

Imorgon ska jag iväg på små uppdrag. G O D  N A T T


Sovrummet


- Kvaliten är kass. iPhone kameran som kom fram, orkade inte leta efter kamerakablisen.

091118

Det är stoorm i Skåne! Inte det roligaste att ge sig ut i . Tur att han kom hem tidigt och kunde följa med . Hade planer på att hitta något extra fint till fönsterna för de är K A T A S T R O F . Men kom hem med två vita kuddfodral, en handdukshängare och lakan. Hm. Kul ? Spännande ? Neej. Får ta med mig mamma till Ikea och andra affärer i helgen , så kanske hon kan hjälpa mig hitta något snyggt .

- Nu blir det fortsatt städning här hemma och om jag hinner får jag lägga ut lite bilder.


091118

Idag är det riktigt grått ute och det blåser. Så samtidigt som jag tycker synd om min man som får stå ute och lägga tak, tänkte jag städa här hemma. Dammsuga och skura golv. Tvätta upp det mesta av tvätten och byta sängkläder. Klockan är bara 12 men det är så mörkt ute så funderar på att tända lite ljus och sätta på lite bra musik. I eftermiddag ska jag ha maten klar så jag kan fråga snällt: "kan jag få åka till IKEA och köpa lite fint till fönsterna när du tränar?". Det borde fungera för han slipper ju. Hihi.

- Tänkte lägga ut lite bilder på lägenheten senare ikväll.

Pink.


Igår var vi på Rusta för att leta efter en plastgran. Jag är uppvuxen med riktiga granar men men.. Man måste väl anpassa sig någon gång. Och om man nu ska ha en plastgran, kan man inte ha en rosa då? Det protesterades vilt och om jag vill ha en så får den stå i garderoben. Visst en vit gran går också bra :)

- Tycker inte ni att det är alla tjejers rätt att få ha en rosa julgran?

Tack Gud (?)



Scorett 999:-




Jag har hittat. Hittat de snyggaste. De snyggaste skorna. Snyggaste skorna jag någonsin. Någonsing sett. Min storlek var slut på Nova. Nu ska jag leta. Leta!! De kommer ALDRIG undan mig. Får leta i Malmö på fredag. Och ja, jag tycker synd om min far som kommer att säga att han ännu har fått en dotter med horskor.


Vad tycks?

Ren kärlek?

 



A N I T A



B O S S E



NovaLund

Hittade både det ena och det andra idag. På Bolagret en nyckelhängare, tvålpump och en tandborstemugg. Och på Nova en tshirt på BikBok. En väldigt simpel sak, med kort midja och axelvaddar. Blev lite besviken nu när jag testade den på här hemma - det va inte så mycket axlar som jag hade trott. Men den va otroligt skön. Får se om den får stanna kvar. Till Bosse och Anita två matskålar som dom INTE kan välta. Det är ju extra kul att stå i matskålen och äta.. Hm.

Under tiden väntade vi på att någon Filippa skulle ringa. Hittade en ihopfällbar strippstång på blocket för 1500kr som finns i Lund. Men hon har nog inte sett mitt senaste mejl än.. Tänkte att man kunde testa på det lite här hemma innan. Finns ju massor att hitta på internet om hur man lär sej :)


Promenad

Malin va utelåst och kom hit med Darius. Tokigt nog hade jag skrivit ett meddelande till henne en stund tidigare och frågat om hon jobbade. Jag skulle ut och gå med Calla en runda så vi tog hundarna och gick runt mossen. Släppte dom fria i hundrastgården. Så skönt att ha en "anledning" till att gå ut och röra på sig.
Ush för reningsverk! Fyyy fan. Hur kan man bo mittemot ett sånt? Jag klöks och klarar inte av att andas. Är det bara jag som är så överkänslig?

Underbart väder idag :)


Kom igen nu..

Nu måste jag gå upp! Måste iväg på mystery shopping idag.
Ååh igår fick jag reda på att poledance finns nu i Malmö. ÄNTLIGEN.
Ska kolla upp när nästa termin börjar. Och så ska jag köpa en ihopfällbar
stång till här hemma så man kan träna fler dagar i veckan. Fy fan vilken träning! Jiiha.


Parningslek?

Eftersom Bosse inte kan vara i buren nu när vi fixar den så springer han rundor runt Anitas bur. Först va hon lite nyfiken men INTE längre. Nu ignorerar hon honom totalt. Riktigt kul att se! Dock är det jag som får ta upp alla bajspluttar som ligger runt buren. Måste kolla upp varför han måste bajsa överallt när han ser henne.. Är hon så skrämmande att han bajsar på sej? HeHe.

Måste ringa till veterinären snart och boka tid. Vill att de ska kolla upp dom ordentligt och klippa ner klorna på dom innan det blir parning. Men snart, snart blir det kaninbebisar här hemma! :)

B O S S E  &  A N I T A  ♥

Söndagsmys

Ugnen är på och korven är på tining. Ja, det blir inget speciellt idag inte! Pommes och korv, men guttans så gott ;) Karln håller på med kaninburen så hoppas att det blir klar idag. Det har tagit alldeles för lång tid! Idag har jag varit ute och gått med Calla i mer än två timmar. Sen va hunden så trött att Coffe hämtade upp oss med bilen. Tanken för ikväll är bara gott gott och filmmys tror jag. En myssöndag helt enkelt.

Längtar tills helgen då mamma och pappa kommer ner hit. Conny och Annette följer med till Köpenhamn också. De har aldrig träffats vilket är på tok för dumt!


Sleep tight

G O D  N A TT
S V E R I G E

Nu tar jag en välbehövd paus några timmar.


Mammas pojkar

Hann inte se det innan så det fick bli kvällens godnatt saga. :)
Aah det är så töntigt att jag döör! Men alldeles för lätt att kolla på så man fastnar utan att fastna. (?)

Åkte ut till Robban & Sofie innan för att hämta hem karln.
Nu vill jag ha en cråååss!
Kanske ska vänta tills man har ett ordentligt arbete först och måste hitta en bil man kan lasta den på..


Fredag framför tv4




ÄNTLIGEN UTE!
Det gjorde ni bra svenska folket ;)

Mariette och Calle ska definitivt vinna Idol. Om det ändå kunde vara två som vinner!

Nu blir det Mammas pojkar


Jippi-yeye-jippi-jippi-yey

Jej. Nu har jag väl äntligen fått veta vad det har varit med min kropp! Och läkaren fattade inte hur den förra läkaren kan ha tagit såå fel. Men nu så!!



Vårdcentralen

Igår fick vi åka in till akuten igen med mig. Börjar blir snuskigt trött på detta nu! Så nu på morgonen har jag varit på vårdcentralen och lämnat prover och nu vid elva ska jag tillbaka och prata med en läkare. För inte fan är det överansträgning av ryggen inte - det hoppas jag att de förstår.
Efter det blir det Tirup.


En vanlig onsdag?

Vilken dag! Blev visst lite sjuk efter sprutan och va tvungen att spy det första jag gjorde idag på morgonen. Sen kom feber och yrsel. Ingen höjdare alls. Hoppas samma sak drabbar den skadeglade här hemma imorgon faktiskt. Då kommer jag att må bra! (Iaf smärtan i armen)

Ikväll hade jag gärna umgåtts med vänner. Hur härligt låter det inte med onsdagsmys med Ida och Mickis ? Det är väl smällar man får ta när man bor för långt borta.. Chockladen gick åt direkt nu så funderar på att kräva en hemleverans av popcorn lagom till åtta. Vad händer på tv ikväll? Måste kollas upp.

(Anita är en blandning av Tarzan och en snö(spån)plog idag. Hon får en att skratta)


Svinis

Skrev precis ett inlägg men internet ville inte direkt. SURT. Så det är bara att skriva om..

Har iaf tagit sprutan idag. Så inget nöff nöff här inte! Så fort jag kom in till sköterskan så sa jag halvskrikandes: Jag är livrädd för sprutor, LIVRÄDD FÖR ALLA SPRUTOR! (tror att hela vårdcentralen hörde mig) Men det gick förvånadsvärt bra och efter att jag hade suttit i 10 minuter tillsammans med en väktare i ett tält, jag skämtar inte, skulle jag åka hem. Fick sjukt ont i armen när man skulle svänga med ratten. Och just nu sitter jag med en sån smärta att min skadeglade pojkvän tycker att det är skitkul. Hoppas på att det går över under natten och inte får fler symtomer. Innan sprutan så va jag på Carlings och sökte jobb x2.

Nu ringde datageniet mamma. Det där med datageni är ett stort skämt! Hon är mkt sämre än vad man själv va i lågstadiet och så fort jag skrattar åt henne så tror hon att jag skämtar med henne och att hela datorn ska explodera. Kanske inte så konstigt när man aldrig har använt en så lite förståelse måste man ha.

Nu blir det att krypa ner i sängen.

Öserner!

Ska ta mig ut till bilen för att åka till filmbutiken och lämna tillbaka filmen. Rätt självklart kanske? Heh. Men nu hade jag gärna haft kvar Coffes gamla lägenhet så man kunde gå ner i källaren till en lagom kall bil och inte behöva bli dyngsur! Men men. Bort till City Gross en sväng? Vill ha en ny blomma till bordet..


En varm dusch innan Ullared börjar vid åtta?

Snartärdetjul!



Den 20e kommer mamma och pappa ner hit till oss. Så på fredagen blir det shopping i Malmö och på lördagen ska vi åka till Tivoli i Köpenhamn på deras julskyltning. Häärlig!

Hår&kläder




Om jag hade följt vad jag har för olika stilar i mitt huvud så skulle det se ut som..ett snobbigt, hårdrocks penntroll blandat med 60 tal och 80 tal gettostil. Släng in lite Hollywood och Ja herre kom och hjälp mig! Vill gärna ha låångt blont jämnt hår som går till svanken. Med en snygg lugg. Å andra sidan: hur snyggt hade det inte varit med rött? Eller varför inte svart kortkortklippt med en lång sidlugg. Hollywoodlockar!! Kan ingen avskaffa utväxt? I klädväg ska det vara slitna jeans, hela jeans, leggings i batik, leggings i lack, leggings med kedjor, tunikor, stora kläder som det bara fattas tältpinnar till, stickade klänningar, stickade tröjor, allt kan vara i stickat! Det ska vara markerade axlar till max, en basictop, halv genomskinliga klänningar och varför inte likadana leggings och tröjor. Militärbyxor, baggy, SKINN!!    Ge mig allt. Och ändå kan jag inte sätta en stil på mig själv. Vad kan detta kallas? För inte i hundan ska man se ut som alla andra inte. Det har jag förstått sen jag va en liten bebis. Min mamma va extra noga med att man ska inte se ut som en i mängden. Nope. Mest av allt tyckte jag om min "riddarklänning". Den va jättetung tyckte man då. Den va stencool. Kanske man skulle designa en likadan nu? Många har sagt till mig att jag sticker ut med kläder, det har man fått höra sen man va liten. Och har alltid gillat det. Men det jag inte har förstått är att efter den meningen säger de: själv skulle jag aldrig våga. Men herregud! Vem är det som sätter gränserna? Tänker så många vad andra ska tycka?
Just nu är garderoben (garderoberna?) fruktansvärda. UNDER ALL KRITIK. Men det hoppas bli ändring på det under den kommande tiden, bara jag får ett jobb som ger den möjligheten.


Mammaspojkar

Missade Mammas pojkar nu i veckan och passade på att kolla på det nu på tv4Play. Måste säga att Tim är en sån tönt. I vintras va vi på After Skii i Malmö och då va han där som arrangör. Coffe förklarade för mig vem han va och allt. Och när han kom fram och skulle prata. Nej nej nej. Tönt. Bobbys mamma är ju riktig humor! :D


Dagsattbörja

S T Ä D D A G .

Christoffer smet iväg till GBG och kommer hem i natt. Lika bra är det för då blir det städat iaf ;) Ska ta ett knäckebröd till lunch nu, så kan han inte komma och säga att jag inte har ätit idag.

Senare!

03.59

S T I L L   G O I N G   S T R O N G

03.59


Mittinatten





Forca spelas på xboxet och jag sitter och kliar mig i ögonen som ett litet barn.
Nu är det väl ändå dags att lägga sig i sängen ?


ThisIsIt

Igår kväll va vi på bio. Mest för att jag kände för att göra något. Gick så långt att jag föreslog This is it - filmen. Är verkligen inte ett fan av Micheal Jackson! Tycker inte om det man har hört om honom och vad han gjorde med sig själv. Men jag tyckte verkligen om filmen. Shit alltså. Imponerad! Ett måste att se. Hade gärna haft två av hans kavajer.. hehe.

Förövrigt, min hatlista:
- Sagan om ringen / alla filmer. Och böcker, hur man nu orkar läsa dom. Pallade med en sida. BORING.
- Metallica. Kom igen gubbar. Lägg ner! Ni kan ju inte göra musik. Gick till å med och la mig när de spelade på Sonisphere i juli i år. Våga vägra!

(Uppdaterar min hatlista när jag har pratat med Jimmie om vad jag hatar mer. Han har koll på det.)

Mer om gårdagen.
Den spenderades på Tirup under sju seeega timmar. Under den tråkiga och sega tiden höll en tanke mig på glatt humör: att jag skulle få komma hem till ett nystädat hem. Intalade till å med Christoffer om att ha tanken "jag vill städa" ist för "jag måste städa". Glad och nyfiken öppnade jag dörren till...ett kaos. Ett kaos som har funnits där några allt för många dagar. Honom hittade man i soffan, försökte se alldeles oskyldig ut och pekandes på köket. Jaja.. Där va det väl någonlunda rent. Han va förberedd på att få stryk. Hehe. Har man kontrollen då? ;)

Dags att dra sig mot sängen igen.

With love. L O V E / M.J


GöttmospåHasses

Har serverat tacopaj till Christoffer och Adam. Och nu spelas det förbaskande spelet DjHero. Bra låtar men herreskapare vad svårt det är! Han köpte det igår och jag har sån satans kramp i ringfingret att jag har gett upp för dagen. Men en dag, då ska man bli världsmästare på det och försörja hela släkten tänkte jag ;)


Storhandla






En diss!

Så fort jag säger "ikväll måste vi åka och handla mat" här hemma blir det bittra miner från b-friend. Och de håller i ända tills vi lämnar kassorna och är på väg ut från affären. Som på ett alarm i hjärnan blir det glada miner igen. HELT OTROOOLIGT.

4 kassar plus och någon tusenlapp senare är kyl/frys full igen och nästa månad händer det igen.
STORHANDLA.



Debästa

Min dag - Uppdrag.

Jag har nog pappren här hemma från alfakassan som kan rädda en skog plus en hel del som jag har skickat till dom. Blir trött så fort man ser dom i brevlådan. Spyr! Så va på Tirup och lämnade en bunt som ska skrivas på. Tror att min förra chef där börjar bli trött på mig. En sväng till Burlöv för att fixa iPhonen som bara la av igår. Men det va visst inte så svårt som jag trodde. WUPS. Kunde inte låta bli att åka till Hornbach och köpa kaningrejer. De måste ha godis och gnagsaker. Hittade inte det jag egentligen behövde men nu är det fixat.
Hoppas på att Christoffer kommer hem snart för har inte ätit något idag och vill att han ska fixa huset till Bosse och Anita. De är det finaste! Hur kan man fastna så mkt för två små djur?



Anewone




Awesome! Det ringde en Åsa idag. Nu i november ska jag börja som mystery shopper.
DE JA!

RSS 2.0