Nu är det slut på detta.



Det är inte första gången detta händer. Förra gången fick jag iaf syn på honom.


I slutet..

..av varje månad börjar Tele2 klaga på att 90% av datavolymen är förbrukat. Men om man redan har betalat räkningen för nästa månad borde de väl inte dra ner på hastigheten? Jag tycker det iaf. Slänger snart ut bredbandet i snön och stampar på det ett par extra gånger för att visa hur besviken jag blir.

Datorn blir olidligt seg. Kanske anledningen till att bloggandet inte blir av..? Skyller på de.. hehe.


Kom på en..

..sak idag.

Christoffer satt och kollade på klipp från German Open förra året. Och även om jag själv har sett stuntare tusen gånger innan så kom jag på att de ser ut som isprinsessor :D Fast på hojar. HAH. Min pojkvän är en isprinsessa.



Stuntlife.se Represent In Gävle from Mattis Söderlund on Vimeo.


Det går även bra att kalla dom för IDIOTER.


En liten flicka!

Grattis Mickaela och Mikael till den lilla flickan!



Mickaelas blogg


Fredag

Yey.

Att man kan bli så sjukt överlycklig för att man får ett jobb. Äntligen kan man komma tillbaka till vardagen! Börjar redan på onsdag med att lära mig att öppna. På torsdag blir det att lära sig stängning. Sen börjar jag arbeta fredag, lördag och söndag. Inga problem här inte!! Ska se till att det ska bli sjukt kul detta. Och personalen är underbart trevliga. Så nu har jag blivit "välkommen till vår lilla familj" av Ingela.

Ikväll blir det nog lite vin. Ska sitta hemma medans Christoffer ska till Jimmie och dricka lite öl. Längtar tills kvällen för popcornen står och väntar på mig. Mums mums!

ÖVERLYCKLIG!

JAG HAR FÅTT JOBB!!


Protesterar

Go dagens.

Har varit förbannad på snön sen vi kom hem från Branäs, men har haft förhoppningar på att den skulle försvinna snabbt. Det var nästan ingen snö alls här i Skåne. Men klart att det ska komma en massa nu igen! Igår gick jag runt med solglasögon. Idag är det moln och snöoväder.

Vad är det som händer?

Ska åka till Kalle, Catrin och Tilde nu. Hörs senare.


Gothen nascht

God natt, alltså. Rubriken var min egen variant på tyska. Kanske ska tillägga att jag aldrig har pluggat tyska och det enda jag kan säga är tack, varsågod, en stor öl och en varmchoklad med rom tack. Det är det enda som man behöver veta när man har åkt till Österrike. Sen att jag blandar ihop Danke och Bitte (vilket som betyder vad) är en helt annan femma.

Hörs imorgon


Paradise Hotel katastrofen.

ANDREAS. Finns det någon som är så vidrig som denna person? Känner inte honom i verkligheten bla bla bla.. Men jag blev så GRYMT besviken igår när han kom tillbaka under "ceremonin". Sa högt: om det är Andreas som kommer tillbaka så stänger jag av. Men tvn fick fortsätta vara på i alla fall.. Stefan va bland mina favoriter, och när han försvinner under samma program (?) så förstördes nästan allt. Pontus är ju bara för lustig och Jackie är grym. Hah. Simon fick gärna åka, och varför blev hon så jäkla arg på Jackie för? Blondinerna är bara lustiga och kan gärna hålla sig borta. Och idag blev två en. Lika bra är det. Patrik är en kluven jäkel. Hoppas INTE Catja kommer tillbaka. Det var ett halleluja moment!

Hur kan man lära sig alla namn, egentligen?




Att klippa..

..klor är inte en lätt match.




Anita gömmer sig helst med huvudet under Coffes arm. Det känns väl lite tryggare..?




Vi misstänker att Anita är släkt med en Angora kanin.

Hiss ELLER Diss



Kissie har visst lagt ner 3 000 svenska kronor på detta plagg.
Är plagget en hiss eller diss?

FET DISS enligt mig. USH


Tisdag.



OVER and OUT

Hur man gör sin man till hushållerska

STEG 1.

Min man, sambo, pojkvän har inte städat sen vi flyttade in i lägenheten i Augusti. Inte mer än plockat undan i köket och tvättat någon tvätt några gånger. Det är jag som har fått städa varje vecka. Idag hände dock det underliga. Han släpade ut dammsugaren, rensade filtret och började dammsuga. Trodde jag skulle svimma! Efter det fyllde han upp skurspannet med vatten och medel. Och började skura golvet! Drog ut soffan och torkade av den med trasa till å med. Ja, det blev ett kors i taket.

Mitt tips.
Jag troooor att detta beror på alla timmar vi spenderat i möbelaffärer. Så det kommer jag att fortsätta med någon dag i veckan. Men om vi lyssnar på honom så var det endast för att få igång mig att följa samma spår. Och naturligtvis så blev det jag som fick avsluta det hela. Klurig jäkel det där. Men det var värt det! Ska man försöka med att han kommer hem och lagar mat efter träningen? Har man sån tur?



Fick själv plocka in tvätten, stängslet, dammsuga soffan och resten som syns på bilden. Men det var det nästan värt, efter att ha fått se detta hända.

Pimp your rabbit.

Va på IKEA idag en sväng. Hittade världens pimpigaste koppel på husdjursavdelningen. Egentligen är det till katter, men det funkar lika bra till kaniner. Så om jag ska börja hoppa ordentligt med Bosse så ska han LÄTT ha detta.

Man ser det inte så bra, men det är en massa bling bling på det. Små diamanter typ. P.I.M.P BOSSE.

149 kr, BÄSTIS KRONA - IKEA.

Tvångstanke.

Skev om mina små töntiga tvångstankar häromdagen. Och idag kom jag på att jag hade glömt bort den viktigaste. I alla fall den som används mest av mig. Så håll i er!

- Jämnt antal på volymen // Ni vet, när man höjer och sänker på t ex tvn och radion, då står det oftast nummer. Det måste vara jämnt. 2..4..6..8..10..12..14..16..18..20..22..24..26..28..30 Annars kommer det att hända olyckor. Speciellt när man kör bil. Jag får en viss känsla i kroppen. Det går inte att beskriva riktigt. Men speciell, det är den. De värsta talen är nog 19 och 23. Bruurr. Men det är skönt när folk vet om det och kan hjälpa mig med mitt problem och sätter volymen på "rätt". Sen finns det dom som jävlas med mig bara för att det är "KUL". Nä, det är hemskt.

Då har jag delat med mig om det också :)

Mattor.

Det är så himla svårt att hitta mattor! Den vi har nu är långhårig och allt samlas i den. ALLT. Jag har inte direkt lust att ligga på golvet och kamma mattan fem gånger i veckan, så nu säger det stopp. Vi behöver en ny! Hittade faktiskt en lila på ILVA.



Hittade bara färgprov, resten av mattan va pytts väck hehe.



Hittade den här soffan på samma ställe. Tror att jag har fastnat lite för lila.. Är den snygg snygg eller SNYGG!


På Jakt Efter Något Nytt.

HALLÅ

Vilken bra dag. Letat
soffbord och solen har lyst. Kanoners! Fyra av fem toasters.
Hittade ett på Ilva som säkert kommer att köpas. Min soffa är väldigt lång så måste ha ett avlångt bord. Vi funderade först på att köpa fotpallen till soffan och sen ett fyrkantigt bord. Men bara fotpallen går på över 5 000 kr och sen ett bord till det. Nej tack! Bordet vi hittade ser exakt ut som Fridas och Pontus köksbord. Och det är ett sånt jag också vill ha senare. Så kan vara lite coolt.


Mystik.

Jag är inte hungrig. Inte suget på mat eller snacks. Men att göra en chokladkaka hade varit najs. Inte äta. Inte att göra. Bara..för att. Men vispen brann upp för någon vecka sen. Och den andra ligger ute i förrådet. Vilket gör att jag nu ger upp och längtar tills klockan blir nio. JOHAN FALK. Det missar ni väl inte?


Vi kommer från Småland och får prata hur fan vi vill!

HA! Hittade den klockrenaste gruppen på Facebook ever. Den heter som rubriken över och där finns personer som står bakom mig. Senaste i fredags var det ett tjatande om min dialekt. Men det värsta är nog när dessa skåningar ska försöka prata småländska. De fattar inte helt enkelt att det fortfarande låter som skånska. Bara lite mer old school.

Det jag försöker att undvika är att säga korv. Var och handlade på Ica här i Staffanstorp för några veckor sen och hittade inte någon korv. Så då va jag tvungen att fråga personalen. Hon fattade inte vad jag menade! Jag anstrände mig och sa GRILLKORV. För fan. Fick iaf det jag behövde till slut.

Hittat min stil.



Hittade till denna bloggen genom Elins sida. Hon har så sinnessjukt snygga kläder!
Denna dräkten vill jag ha. Eller egentligen vill jag ha ALLT som hon har. Avundsjuk på hög nivå!

Coffe tycker att det ser horigt ut. Men det man måste lära sig är att horigt är snyggt.
Till en viss gräns alltså.
Speciellt horskor. Det ska vara lack och sjukt höga klackar. Yey!

Ursäkta mitt språk.

Lördag

Det blir ingen bio ikväll. Alla salonger var fulla och igår natt kunde jag inte boka. SURT. Funderade på att gå på Luftslottet som sprängdes, men det känns som om man lika gärna kan vänta tills den släpps på dvd. Nu ska vi in till Lund en sväng. Får se vad som händer senare ikväll. Hörs!

Hemma.

Det blev en mysig kväll hemma hos familjen Sjölin minus Jimmie. Satt och smuttade cider, kollade på Lets Dance, filmsnuttar och annat. Man är "hemma" när man är tillsammans med den familjen. Alltså kallar jag det mitt andra hem :) Eller tredje hem om man ska räkna med Bäckseda då. Efter mycket om och men kom vi äntligen hem utan att behöva gå. Så nu är Christoffer inne i grannhuset hos Kalle på lite fest. Jag har hunnit plocka in den rena disken i skåpen, satt in ny skitdisk, plockat undan på borden och lite sånt. Känns skönt att vakna till ett någonlunda rent hem. (Måste skura hallgolvet imon. HATAR SLASK.)


Ska säga GOD NATT här och underhålla mig med att läsa lite andra bloggar till herrn kommer hem.
Imorgon blir det bio. Oh Yeah.

Känner mig så dum!

Stackars lilla pappa. Jag glömde bort att han fyllde år igår. Plus att jag redan har pratat med honom TVÅ gånger idag. Det va mamma som påminde mig. Och jag som har puschat mig själv för att inte glömma detta!! Får posta ett brev till honom imorgon. Men..



GRATTIS UNDERBARA PAPPA!


Allt är CHECK.

Systemet check. City Gross check.

Köpte fel hårfärg igår. Det var något med att man inte skulle ha blont hår.. Hm. Så åkte och bytte den idag och fick tillbaka nästan dubbel än vad jag gav för den. Yey. Köpte hem MOOD ultrablont istället och den sitter nu i håret. Hoppas att det kommer bli lika vitt som jag har tänkt mig. Det som alla frisörer har sagt att det inte går att få. Ja, nu är det upp till bevis.

Vill också plugga till frisör som Elin och Maddie.


Fredagkväll.

Har varit inne i Malmö och gått lite på stan. Det enda som fick följa med var en ansiktsrengöring, men det va ändå det enda jag va ute efter. Vi planerade att gå på Snabba Cash ikväll. Men nu ska jag visst åka till Systemet och köpa öl. Dricka lite hos Jennie. Jaha, jag som hade sett fram emot att gå på bio. Får göra det imorgon istället då.

Det Är Visst Någon Som Är Tillbaka

Tänkte berätta om något som jag stöter på varje dag. Och det har nog hängt med mig de senaste fyra, fem år,  om inte längre.. Det är mina tvångstankar. De är inte allvarliga för mig! Visst, de kan göra så att man vänder mitt på gatan och man måste göra om samma sak igen. Lite komiskt kanske..?

- Blåser i glas. // Varje gång jag tar ett glas ur ett skåp måste jag blåsa i det. Anledningen är: att det kan vara damm i glaset som kan få en att sluta andas. Luftstrupen liksom "torkar" igen.. Det har faktiskt gått så långt att när jag besökt caféer så har jag bett att få glaset först innan personalen häller något i det. Endast för att blåsa i det innan.

- Ojämnt antal. // Det kan vara att ena benet nuddar något medans det andra benet inte gör det. Då finns det två alternativ på händelser. Antingen så börjar de "bråka" med varandra eller så kommer det ena benet bli sjukt. Likadant är när någon klappar på ena armen. Då vill jag helst att den andra armen ska få samma klapp. Den måste vara lika lös/hård och det måste vara jämt antal. Den ena får inte ha två klappar medans den andra bara en. Då kan det hända likadant som med benen. (självklart bara i huvudet på mig alltså) Det måste även vara jämnt antal godisbitar när man köper i lösvikt.

- Vägstolpar. // Ni vet dessa vita längst vägen som har reflexer? Dessa måste ha en "partner". Så det kan lätt bli lite katastrof om det kommer en väg på ena sidan och på andra sidan står det en pinne helt ensam. Då måste jag fort hitta en partner till denna. Och den måste stå på den sidan som det fattades en på.

- Elstolpar. // Det där repet måste jag följa. På ett visst sätt jag inte kan förklara.

- Strumpor. // Det med strumporna har jag slutat en aning med nu när jag knappt äger egna. Alla har gått sönder så jag snor min sambos. Men mer förr kunde jag få dåligt samvete när jag inte hade på mig ett par strumpor. Att jag prioterade andra före ett par andra.


Det va nog det jag kom på för tillfället. Får skriva om det kommer upp något nytt.. Men hoppas att ni skrattar lika mycket åt det som jag gör! :) Det som är lite roligt är att när jag satt i bilen och lyssnade på radion så var det en programledare som hade samma problem som jag med benen. Äntligen är man inte ensam.



Har ni några små tvångstankar?

Är livrädd att fastna här

Ska jag döpa om min blogg till NATTBLOGGEN? Ha.







Mamma, jag går upp tidigt på morgonen nu. Eller runt 10-11. :)

Nästa torsdag, nästa steg?

Min mobil har varit av hela dagen. Försökte desperat ladda den i bilen, men laddaren verkade inte vilja samma som jag. Eller helt enkelt att göra det den är till för. Därför missade jag samtalet jag hade väntat på hela veckan. Samma stund som mina skor klev innanför dörren till lägenheten sattes den på laddning. Självklart hade Ingela ringt! Smart som jag är hade jag nämnt att lämna ett meddelande. Så nästa torsdag kl 18.oo ska min anställningsintervju hållas på Entré. Håll tummarna! Skulle kunna bli så lycklig.






Om ens för en liten stund.

Samtidigt kan meddelas att andra jobb är sökta. Eftersom detta möjligvis bara är för en månad heltid. Men det är att vänta på..


Att inte bli inspirerad av..

Andra blogginlägget som har med Blondinbella att göra, hur kommer detta sig?

Ni som har följt Blondinbella, även om det är så lite som jag gör, så vet ni att hon har en "egen stylist"? Herre min skapare. Människan har ingen stil! Tråkiga tanten. Klipp dig, färga håret. Snälla GÖR NÅGOT! Tråkiga tanten ser ut som tjejen i Apolivareklamen. Hon som skrämde skiten ur mig när den visades på tv. Det kvittade om jag såg den på dagen eller kvällen. Men det är ju alltid kul när folk lyckas...ändå.




Ni ser väl likheten? Burrr.


Klockrent!

Läste precis på Blondinbellas blogg att när hon beställer taxi så skriver de Lövengris som beställare!! HAH! Så klockrent. Taxi Sthlm. Tack! :)


Torsdag

Sorry.

Har inte varit hemma på hela dagen. Vi körde Maggan och Bongat till veterinären, sen till Burlövs center och träffade Kalle, Catrin och resten av släkten. Så drog vi hem till dom. Där blev det prat och fika. Så nu har jag lugnat mina semlebehov! :) Nu är vi hemma igen. Och toaletten är ren hos Bosse, de har fått mat och godis. Klippt håret på Christoffer och funderar på att gå in och färga håret på mig själv. Men det får nog bli av imorgon ist. Diskmaskinen är igång, tvätten ska hängas upp och jag undrar när Jason Statham kommer upp på tvbilden. (Vid nio på sexan). Fick mig allt en liten smäll på benen innan när Coffe nämnde att filmen går ikväll. Ja, men hallå? Har ni sett honom? Hehe. Så får önska er alla en god kväll.. (Lät gammal nu eller?)


Aaaah mums mums mums mums Aaaah mums mums mums mums Aaaah mums mums


Still I'm dying with every step I take

But I don't look back

Vårens skinnjacka



Några av vårjackorna från Vila som kommer in på HemÅvila under våren.

Ser ni skinnjackan? Ooh den är snygg. Vet inte vad priset är bara.


Ett dilemma

Mitt hår är två..Tre färgigt. Alltså gult, silver och grått. Ska ta till det superschampot jag fick av mor och far i julklapp, som redan har gjort mitt hår silver och grått, i håret en kvart/tjugo minuter endast för att försöka få det till enfärgigt. Önska mig lycka till för nu är det bara skabb.

Onsdag

God morgon!

Vaknade för snart två timmar
sen. Eller det va Bosse som väckte mig. Trodde inte att han hade vatten och så jag kutade upp. Men han hade visst vatten.. Så det var väl meningen att jag skulle upp. Hade gärna gått och lagt mig igen. Det snöar ute och därför blir det ingen promenad idag. Iaf inte nu på morgonen..

Hm. Vad händer idag då?

Du går mig på nerverna!!


Jag har längtat efter en semla i över en vecka nu! Mitt i natten kan kommer du till mig och skrika " ÄT MIG ". På torsdag ska jag köpa bullar, mandelmassa och grädde. Sen finns det ingenting som kan stoppa mig från att äta upp dig. Nope! I vanliga fall har jag lätt käkat upp minst fem stycken vid denna tiden, min detta året är visst inte mitt år. GAH!

A new baby

Grattis Kalle och Catrin till lilla Tilde!


Karate?

En kort dag idag. Och en katastrofnatt tydligen. Hade visst sparkat i drömmen. Konstigt nog kommer jag inte ihåg ett skit :) Imorgon är det onsdag. Ännu en onsdag. Dagarna går så himla snabbt, men försöker byta rytm från och med idag. Så imorgon ska jag försöka dra ut min man på en promenad. Tidigt iaf. Annars får jag väl offra mig och gå själv. Jippi.


Nytt och snyggt





Frida har fått in en

kappa från Vila nu. Ursnygg och lite lagom blank i tyget. 599.95 är priset. Billigt och snyggt!Även toppen från Object som är riktigt snygg! Lite kortare och snyggt till jeans. Finns i svart och grått för 259.95. Vill Ha!

Finns på hemÅvila

En Annorlunda Familj




Nu är kycklingen (kylling) i ungnen
och väntar på att Christoffer ska komma hem från träningen. Ikväll blir det Familjen Annorlunda vid åtta på fyran och vid tio PARADISE HOTEL.


En Annorlunda Familj




Nu är kycklingen (kylling) i ungnen
och väntar på att Christoffer ska komma hem från träningen. Ikväll blir det Familjen Annorlunda vid åtta på fyran och vid tio PARADISE HOTEL.


Ett mysterium

Vaknade rätt sent idag. Coffe hade redan varit ute och gått med Calla. Han hade ropat på mig och bankat i väggen för att försöka väcka mig. Till slut ringde han min mobil och då blev det fart på mig. He. Ville först åkt till Lund och gått på stan, men det hade visst snöat i natt och det var sjukt kallt ute så åkte till Hulténs här i Staffanstorp. Jag vill ha ett hus att inreda! Ute i deras "presentshop" som de precis öppnat hittade vi ett mysterium. En fullt fungerande pool! Vem har det i en butik? Hm. Och i andra änden har de en...bubbelpool. Och det syntes att den används. Menar dom att ägarna sitter där på kvällen/nätterna och badar? Detta är något som måste redas ut..

Vad tror ni?


Baka, baka liten kaka

Sugen på något gott att baka? Eller bara söker inspiration?




Kolla in Jennies blogg. En massa goda kakor. Blev bjuden på päronkakan förra gången jag var hos henne. Supergod! Något jag verkligen kan rekomendera :)        Jsjolin.blogg.se


Hej kom och hjälp mig!


"Hej jag heter Ebba och jag är så himla tjäck!"

Råkade halka in på Förkväll nu. Och där är hon "den dära" Ebba von Sydow. ÅH. AH. Störningsmoment! Klarar inte av den dära människan. Hon ska visst ha koll på Viktorias och Daniels bröllop.


Next week



Bädda ner sig i sängen

 

nu och kolla på The Girls Next Door. Är snart klar med femte och den sista säsongen. Vill se mer! Så god natt gott folk. Hörs mer i morgon.

XX

Ringa veterinären imorgon





Imorgon måste jag upp kl 8.oo
för att ringa veterinären. Upptäckte att det är fel på Bosses tänder nu! Dom som har varit så fina hitills. Så måste kolla upp det för att han inte ska påverkas av det för mkt. Min lille prins. Ena tanden ser precis ut som förr. Men den andra är kort nu. Precis som om han har brytit av den. Men den är också lite sne. Snyft Snyft

Millie Vanillie



Lilla Millie vill vara med och plocka upp kläder från HemÅvila. Så sött!!


Holy mackaronii


En snygging top från Vila. NAJS. Finns i Vetlanda på HemÅvila!




Mormor, morfar / Farmor, farfar


Bild tagen med iPhone. Därför suddig.

Nu börjar det märkas på Anita att hon väntar bebisar. ÅÅH! Hon bäddar jättefint i buren, vilket hon aldrig har gjort tidigare. Då åt hon direkt upp all hö och halm i buren. Och så kan man känna hennes bröstvårtor och att hon är lite hård om magen. Fick bli lite tidningspapper att bädda med idag också. Mysan! Undra om dom kommer att se ut exakt som Bosse och Anita, eller blir en helt galen blandning..

Vapenbröder



Ikväll är det andra filmen med
Johan Falk vid nio på fyran. Den första, förra söndagen, va förvånande bra. Det tyckte vi båda två. Så nu har man lite högre förväntningar. Men innan ska vi kolla på Blåsningen vid åtta! :)

En lördagskväll

Blev en runda till Lund och till Maggan, Johan, Andrea plus alla djur. Missade helt öppettiderna på systemet så fick åka dit och hämta lite vin. Satt och pratade lite och myste med Hector :) På kvällen kom Hanna hit från Lödde. Satt och pratade. Drack lite vin och sen kom även P-A och Madde hit. Trevligt. Skönt att vara lite social en lördagkväll. Har blivit lite dålig på det, men nu planerade vi en utekväll med Hanna och Rickard. Kan bli spännande då Christoffer och han verkar vara lite väl lika.




Christoffer och Hector hade stirr-tävling. Hector förlorade dock.


Skånes hemskaste reklam!

Om inte världens hemskaste! Efter den här reklamen vill jag varken ha barn som pratar skånska eller heller åka till detta "Blomsterbergs möbler". Vill därför dela med mig av min mardröm framför tvn.

 

Kolla in i slutet när gubben står och hoppar i sängen. Säg att ni hatar den lika mycket som mig!

The Baseballs

 




Ni har väl inte missat reklamen på tv om The Baseballs ? Tror faktiskt inte att jag får se den längre för Christoffer. Mums!! Hehe. Sitter och lyssnar på dom nu med Spotify. Ja Jäklar va bra. Har ni lyssnat?

Hiss ELLER diss?



Thomas Sabo


Eternity - Handfängsel - BH - Döskalle - Trosor - Läppstift - Fatimas hand - Kasettband - Gramofon


Tycker att det finns så många fina berlocker från Thomas Sabo. Funderar på att börja samla på många fina. Har inte bestämt mig om vad jag vill ha för någon kedja. Funderar på det svarta med pärlor och sen kanske en kedja så det blir lite mängd..? Har iaf bestämt mig för ett tema. Typ. Hittade inte bilen jag vill på webshopen men i katalogen finns den. Bra att kunna önska sig i present!

bilder sabocharms

HUR SNYGGA!?



Är grymt trött på leggings med en "skinnruta" längst fram. Hoppas att ni fattar. Så här är mina nya leggings :) Ringde precis och beställde dessa hos min kära syster. 129.95 är priset. Riktigt passande för plånboken. Det är omgående leverans så ni hittar dom säkert på HemÅvila vilken sekund som helst. ETT KAP!


Bröllopsdans

Om jag någon gång ska gifta mig vill jag ha det här. Ber om ursäkt för att låten är samma som under, men guud så klockrent!



Baby got back

Hemma igen efter att ha varit ute på lite äventyr. Så som att tanka bilen, skicka iväg brev och en sväng i Lund. Där blev det en runda på Lillemans Mc. En mattsvart hoj med guld hittade jag, men den hade ful gump. Och för 158 000 vill jag ha en annan :) Så vi åkte till Nova Lund. Var inne hos Ingela på Mischief där jag lämnade mitt cv förra veckan. GLÄDJE! Hon ringer mig nästa vecka.

Passade även på att gå in på Scorett och prova de skor jag skrev om igår. De står nu på min topplista över saker jag vill ha. 999 rikstaler är priset och kan rekomendera att gå ner en storlek. Vanligtvis är jag en 39a och 38 satt som smöret i bunken på mig.

Anita har blivit lite rund. Kan bero på två saker: Hon väntar bebisar (!) eller att hennes päls är gigantisk. Hon har som en kjol runt bakbenen. Men hon är den finaste prinsessan som finns. Bara för att Bosse är så intresserad av henne så spelade vi Baby got back häromdagen. Klockrent!


Inspiration

JAK & JIL BLOGG

snyggt snyggt snyggt

Länk


ÄNTLIGEN.



Nu äntligen har dessa "snäckor" kommit in på Scorett. Känns som ett måste att älska dessa. Kul att jag och Ida hade en hettsig diskution om dessa skor för endast några timmar sedan. Båda var eniga :)

Priset är ett mysterium för mig än så länge.      Foto: Colorelle

"Det är fortfarande samtal före. Tack för att du väntar!"




Hey, Im back! Frustrationen är äntligen borta.
Fick vänta i 38 minuter för att få hjälp av en nisse på Tele2 med mitt mobila bredband. Katastrof enligt mig.

Vi uppskattar din väntetid till mellan 30 till 40 minuter.
Vi uppskattar din väntetid till mellan 20 till 30 minuter.
Vi uppskattar din väntetid till mellan 10 till 20 minuter.
Vi uppskattar din väntetid till mellan 6 till 10 minuter.
Vi uppskattar din väntetid till mellan 6 till 3 minuter.
Vi uppskattar din väntetid till mindre än 3 minuter.

Plus att jag själv hade försökt med ALLT hela dagen. USH.


Vilka hjärnceller!

Jag har en sån sjukt bra idé!

Innehåller två klädersplagg som tillsammans ska bli ett. SPÄNNANDE. Kom på ett problem. Saknad av symaskin. FASEN. GOD NATT

Give my blog a life



Har ingen motivation till bloggen överhuvud taget. Men ska klura på det under tiden maten blir klar.

Paradise Hotel



Ni missar väl inte Paradise Hotell ikväll? 22.oo

Herregisses drama drama! Stefan, hulken, kom igen nu för tusan.


Staffanstorp = Hollywood ?

Inte riktigt, men vi satt och kollade på lite hus igår. Hemma i Vetlanda får man lätt ett fint hus för runt miljonen. Här får man slänga upp runt tre miljoner för ett okej hus. Är detta rivieran?

Sen har vi bostadsrättlägenheter. I Vetlanda runt 200 000. I Staffanstorp runt 1 000 000 / 1 500 000. Tillkommer en månadsavgift på runt 8 000 kr. Herregisses! Kan tillägga att Staffanstorp är mindre än Vetlanda, dock mkt nära till både Lund och Malmö.

I min fantasi kommer vi att ha ett litet "Skånehus". Med öppen planlösning på bottenvåningen med kök, matsal och vardagsrum. På övervåningen max tre rum. Ett litet stall för en häst till mig och .. som Coffe vill, en minihäst. En stuntyta vill han också ha på 50 x 50 m. Och så klart en åker och stort garage.

Här är två hus jag har hittat på Hemnet.se:

Symfonibyn, Staffantorp. 3 795 000 kr.








Sen finns det ett precis utanför Lund. Om det låg lite längre ut och hade det där stallet så hade det varit perfekt! :)

Möllarevägen 7  2 850 000








Dåligt av mig



Snacka om att jag hade dåligt samvete i natt. Har inte varit ute med Bosse på evigheter, så jag hade till å med funderingar på att gå ut med honom i natt. Ha! Det hade varit en syn de. Men lycklig blev han! Min fina fina kille.

Varför kan inte djur prata för?


Nyår i Branäs












Jul i Bäckseda












Ska ta mig i kragen..

..och dra mig i skägget. Nu ska det bli fart på bloggen.

Färgat håret, fixat garderoben. Jennie och Niklas hämtade min bräda precis.
Underbart skvallerprat. HIT ME.

Imorgon är en ny dag. Ja herregösses!

Just de. Anita är förhoppningsvis på smällen nu.

Hotellet

Yes. På 6an nu. Härligt! Missade gårdagens avsnitt så måste kolla på det efter.. SHIO

We call it fantasy. They call it home.

Ligger framför datorn och känner mig så där grisig. Har kollat på tredje säsongen av The Girls Next Door. Jag vill också bo så.. :( Det mesta är uppackat och har även städat sovrummet och toaletten idag. Sjukt vad kaninerna har grisat ner! Eftersom de har som små papperspellets i buren och sen bökar runt i det har det blivit sjukt dammigt. Men det är fixat.

Imon måste den stora garderoben fixas och gärna förrådet också. Jag orkar inte vänta tills våren helt enkelt.
Ska ta mig en dusch och färga håret kanske. Ska kolla när min man ska hämtas upp hos Jimbo.

Jag vill träffa Jennie imon!!


RSS 2.0