Söndag 28e.

Idag är det söndag med vårsol. Helt underbart! Inte jättemkt snö kvar här nere i söder nu. Man kan skymta gräset lite här och var. Till och med på åkrarna är den mesta snön borta. Åkrar är lika med skog här nere. Jag saknar faktiskt skogen!!

Igår var jag ledig. Och vi gick upp skapligt tidigt för att åka till crossbanan. Men den var stängd så det blev inget crosskollande. Istället åkte vi på lite sightsing. Skulle kolla på ett hus som vi har sett på Hemnet.se. Till vår stora shock så stämde det INTE. Varken vart det låg eller hur det såg ut. Storleken på huset var minimalt. Besviken!
Christoffer åkte och kollade på när folk slåss på Rosengård. Ha! Nä, inte riktigt. MMA som inte alls var som det skulle så jag var glad att jag stannade hemma för att städa istället. Blev en lugn lördagskväll som inte kändes alls som en lördag. Mer som en söndag. Vid tio trodde jag att klockan var närmare ett och det blev att gå och lägga sig rätt tidigt. Båda två har vänt tillbaka på dygnet igen. Vilket känns otroligt skönt!

Efter jobbet vid två måste kaningrejer inhandlas. Måste göra rent hos både Bosse och Anita plus de fem andra. Och en uppdatering om hur de små mår: Jenna har öppnat båda ögonen. Lilla muppen överlever säkerligen. Hon är bara för mysig. Så ska verkligen skriva till den där personen som visste så mkt om muppar och säga att det inte stämmer. De har hittat sin nya sovplats. I matskålen! Den hänger på nätet i buren så de hoppar upp där och kurar i hop sig tre och tre. Fler får inte plats. Men jag förstår varför. Det blir väldigt varmt och mysigt. Dolph Lundgren har inte öppnat sitt ena öga och jag HOPPAS att det händer väldigt snart. Men han har så mkt päls och är lite knubbig så det kanske beror på det. Jag vill verkligen inte lämna ifrån mig de små liven. Usch. Fasar för det!

Har en del bilder att visa. Men får ta det senare i kväll om jag hinner.
Ha en bra dag.

Fredag 26e.

Ni kan kalla mig för Johanna med den röda mulen. Rakt stulet namn från Rudolf med röda mulen. Ja ni fattar.

Aaaatjooo!
Känner mig lagom fräsch när jag sitter och nyser som en galning. Magen vill vända sig ut och in. Kanske skulle vara ett klokt val att stanna hemma sånna här dagar när man har feber och är förkyld som en galning. Men jag är inte sån. Pallar mig iväg till jobbet som vanligt. Och i Malmö lyser solen precis som en vårdag. Det är någon plusgrad och snön är på väg bort. Väckte Christoffer så han fick köra mig till bussen på morgonen. Att ut och gå nu är inget alternativ. Och jag som skulle börja träna som ett as så jag kommer in på skolan. Ja, det känns ju rätt långt fram i framtiden. (Iaf tills nästa vecka). Han säger att man inte alls får gå ut och gå eller träna när man är sjuk. Det blir bara värre. Attans! Fast det visste jag redan. Frågade bara för att jag skulle skippa det dåliga samvetet.

Idag är Telia här på Entré med artister som ska vara med på Melodifestivalen i morgon. Men de hade gärna fått flytta upp scenen och allt en våning. Till mig här på Entrétorget våning ett.

Torsdag 25e.

God morgon, god morgon!

Ny dag. Vaknade upp med ont i halsen och helt vakum i huvudet. Faan tänkte jag. Bara att traska upp och börja knapa halstabletter. Varför ska jag bli sjuk nu för? Men dagen blir nog jättebra.

Åkte in igår till sjukan. Men de vet inte riktigt vad det är med mig. Fick iaf antibiotika mot urinvägsinfektion men de var inte hundra på att det va det som va felet. Om det fortsätter efter de här fem dagarna så ska jag komma tillbaka direkt. Skönt att man fick träffa en bra läkare denna gången iaf. En som tar en på allvar.

Alla här i affären är så himla trevliga, hjälpsamma och verkligen kanon! Trivs som fisken i vattnet :)

Onsdag den 24e

Vilken dag, hittills.

Sömn i natt blev det inte så mkt av. Hade ont och vaknade mest hela tiden. Lyckades nog skrapa ihop någon timme här och där. Vägen till bussen var inte så trevlig och inte heller när jag väl kom till jobbet. Illamående är inget att leka med. Och nu så väntar jag på att vårdcentralen ska ringa, nångång. Vet inte vart jag ska vända mig eftersom jag redan har besökt akuten tre gånger under förra gången varav en gång fick beskedet "överbelastning av rygg". De andra gångerna har de skickat hem mig med orden "ring vårdcentralen och ät alvedon". Men det hjälper inte. Fick komma till vårdcentralen förra gången och hon sa att jag hade urinvägsinfektion. Men om det inte går över skulle jag komma tillbaka. Det kunde vara något annat. Något annat? Kan de inte kolla upp det direkt istället? Nu har jag gått med detta urlänge. Och börjar bli trött på kramper och allt där med. Kan inte åka in idag, för jag jobbar till åtta. Nästa vecka. En vecka till och jag känner på mig att det kommer inte bli bättre. Varför får man inte komma in och bli undersökt när man har ont?


Full frys!

Har hunnit med en hel del idag. Det går bara man vill! :) Har varit inne i Malmö och köpt present till Millie som fyller ett år i mars, köpt klister till mina skor, köpt plektrum och handlat mat. Skönt att hinna med det mesta när man är ledig.

Christoffer började prata om att jag vill studera. Och det började rulla på ordentligt i mitt huvud. Så nu sitter jag och läser en massa om en utbildning jag länge har velat gå. Så får se hur det blir. Det är inte aktuellt riktigt än, men om nåt år. Yey! Mkt som måste göras nu innan. SPÄNNANDE!

Fullt ös!


Tisdag.







God morgon!

Idag är jag ledig men vaknade ändå tio över åtta. Va tvungen att tänka lite då. Jobbar jag idag eller är jag ledig? Även att svaret va ledig. Men somnade om en stund och nu ska jag plocka undan lite här hemma. Sen blir det in till Malmö och göra lite ärenden.

Höres.

Oh My..

.. GOD! Oh my god - Oh my god - Oh my god

Ungdomar har tydligen inget ordspråk längre. Det enda man hör är Oh my god. Hela dagarna!
Och sen en annan grej. Var det lika många fjortisar när vi var i deras ålder. Alltså 14-15-16.
Inte som jag minns det iaf. Tack Kissie, Paow och Dessie! Ni har gjort vår värld lite klokare.
Får jag slänga in Blondinbella där också?

Fem blir fyra?

Ush.

Skulle läsa om när man ska börja med vanlig pellets till de små. Istället fick jag reda på något annat. Att lilla Jenna är en "mupp". Alltså att hon kanske inte kommer att klara sig, hon har utåtstående ögon. Men hon som hade skrivit infon sa att de dör efter en dag ungefär. Men min mupp äter och är en pigg rackare. Men om hon inte öppnar ögonen snart så blir får det värsta hända. Vill inte vara någon djurplågare. Men min lilla Jenna!! :(





Äta eller spara.

Börjar bli småhungrig. Ska jag äta mackan nu..eller vänta någon timme till?
Ja, det är sånt som snurrar i mitt huvud just nu.



:)

Söndag morgon.

Och jag sitter på jobbet. Har gjort det sen nio för bussen går inte så jättebra på söndagar.

Är iaf lite trött idag, men känner att det är på väg att bli bättre igen. Va på lite fest igår kväll. Hos Tessi och sen gick jag, Madde och Emelie in till Madde istället och dansade, pratade och hade det riktigt kul! Helt klart en bra kväll. Ehm, ska sminka mig nu och sen öppna upp grinden.

Vi höres!

Barn? Ni kan vara lugna!

Ser hur mkt folk som helst om dagarna eftersom jag jobbar på ett köpcentrum. Och en sak som jag kom fram till igår var att jag ska ha långt hår när jag skaffar barn. Det är något som har blivit en fix idé nu. Haha. Så ni kan vara lugna! Det kommer att ta 5-6 år tills dess.

Klump Klump

Mitt emot där jag jobbar finns en Scorettbutik. Och som jag har berättat tidigare så står det högst på min lista ett par av de där klumpskorna. Nu har de ställt ut de sista paren på ett bord som är mitt i mitt blickfång. Jag bevakar dem som en hök, dag in och dag ut. Det har inte funnits något tillfälle för mig att ta dessa skor med mig hem (alltså köpa dom). Idag var det en tjej som provade my beloved shoes! Var så arg!! Har nog aldrig gett ifrån mig någon mer hatisk blick i hela mitt liv. Hon gick tomhänt därifrån vilket gav mig vinsten.

1-0 till mig i kampen om klumpskorna.

Fredag.

Kom hem för en och en halv timme sen. Missade första bussen 20.11 och fick vänta en hel timme tills nästa gick. Tillsammans med det och mitt sug efter dipp och gurka/morötter resulterade till väldigt dåligt humör. Har bara hunnit äta pyttipanna (en fredagskväll när alla andra äter tacos) och ska snart bege mig till sängen. Ska jobba i morgon vid tio. Och efter det är det fest på Torget. Men det får bli väldigt lugnt. Nästintill alkoholfritt. Arbetar på söndag också.


Riktigt rejält deppig
och faktiskt, så tänker jag: om jag hade bott i Vetlanda så kanske ett jobb hade funnits. Det känns som det skulle vara väldigt mkt lättare där. Kontakter och allt. Samtidigt vill jag plugga till polis. Men närmsta skolan är i Växjö. En omöjlighet. Måste komma på vad som kommer att hända i framtiden. Vill tillbaka till gymnasiet och göra om allt en gång till.

"Alla andra kollar på OS..



..så varför skulle inte vi också kunna kolla?"



La oss tillrätta för kolla och stötta Anja Pärsson!



Från vänster: Chuck Norris, Pamela Anderson, Jenna Jameson, Clint Eastwood och Dolph Lundgren.

Torsdag.

Goddagens!
Har spenderat morgonen framför OS och kollat på halfpipen och längd. Jäkla Sean White! Min unge ska bli minst lika grym. Det gäller bara att börja i tid! Vid ett års ålder, ja då är det backen som gäller. Han ska försörja sina föräldrar helt enkelt!

Nu tänkte jag göra lite mat innan jag börjar vid fyra. Mackaronerna är helt slut! Varför kollade man inte det innan man va och handlade igår!? Jaaha. Får väl ta och kolla om bilen vill rulla bort till Ica..


Om några dagar..

..har jag bott i skåne i exakt ett år. Men ändå så tar jag hela tiden fel på mjölken i affären! Hemma är lättmjölk blå, mellanmjölk grön och standadmjölk röd. Så som det ska vara. Men här nere är lättmjölken RÖD. Jag hatar den röda färgen på kartongen!! Den får mig att äcklas för att i mitt huvud blir lättmjölken standadmjölk.

Kan färgen på kartongen göra skillnad?

YouTube klipp



Veckans roligaste! Räknar någon?


Varsågod!




Någon som är sugen på att köpa Dj Hero Renegade Edition?
Klika då här

Vi har ingen tid till att spela det så det känns lite onödigt att det bara står i sin låda. Det har endast spelats några få gånger så det är så gott som nytt. Hör av er! Just det. Till Xbox 360


Mamma & Pappa



Mina älskade föräldrar!
De bästa man kan ha.


Någon som läser..

..Fattybom?


Snälla - säg inte att du gick ut genom dörren såhär?


Hon ligger högst upp på listan här på Blogg.se nu efter att Kenza flyttade sin blogg. Ibland så brukar jag råka halka in på hennes blogg. Dock inte oftare än en gång va tredje månad (hoppas jag). Kalla mig negativ men fy och usch och blä. Ge mig Kissie, Paow och Dessie hellre än att läsa om denna människa. Och kom inte och säg att människan klär sig najs. K A T A S T R O F . Kalla på mig hellre om du behöver hjälp. Ta inte hjälp av din symaskin något mer!

Tack, det va bara vad jag tycker och behövde få ur mig detta.

Förkväll med Gynning.

Gynning - Sveriges vackraste?


Det har varit mycket prat om det här med Förkväll de senaste dagarna på Aftonbladet. Själv tycker jag att de har gjort ett bra jobb med att sätta in Gynning igen. Dock är programmet en katastrof! De vet inte riktigt vart de ska gå eller vart kameran är. Det blir lite kors och tvärs. Så ska det inte va.

Men de använde pilatesbollen idag. Nu vill jag ut i förrådet och leta reda på min sån boll. Vet inte vart den ligger för den försvann i flytten, men nu i vår ska vi iaf gå igenom alla saker där ute. Ställde mig på vågen idag och har gått ner två kilo. Gött! Men nu blev jag sugen på en massa skitsnacks efter prat om chips och dipp. Måste iaf gå bort till affären sen och köpa mjölk. STÅ EMOT JOHANNA!! :)


Onsdag (tänkte torsdag)






Idag är jag ledig så det blev lite städning här hemma. Har stykt påslakan, tvättat, damsugit med mera. Jobbar hela helgen och hela dagarna så det hinns inte med så mkt då. Ska också bli bättre med att uppdatera här, men för tillfället finns det inte så mkt tid till det. Får ta det senare istället. Bjuder på bildbevis på att jag har städat idag och en bild på lille Chuck Norris. Det är inte långt ifrån att de snart öppnar ögonen och bara på nån dag har de vuxit och blivit riktigt stora. Till och med lilla Jenna Jameson :)


Är det meningen att det ska vara på detta viset?



Ser ni att fläkten går till brösten? Hur ska man kunna se plattorna som är längst in? Och det är ju typiskt att det är de som man använder mest. Jag har testat de flesta metoder men att stå med böjda ben en lång stund är ingen hitt direkt. Visst, kvinnorna ska väl stå vid spisen. Men kan ni inte vara lite mer smarta och höja höjden? Det skulle uppskattas.

Och bilden är suddig. Orkade inte. Jag är sur på fläkten!


Jag kan om jag vill!

Lagar pannbiffar med lök. Mor och far åt det igår när jag pratade med dom i telefon och sen dess har jag längtat. Hatar att längta efter mat som jag tycker om. Som tex. Jag kan inte äta korvstoganof (stavning?) förens i juli när Christoffer är i Tyskland. Snälla, visa lite sympati! Det är synd om mig.


Miniminininisen



Coffe tog ett kort på Jenna. Hon är den minsta i kullen och mindre än en snusdosa. Vi håller tummarna för att hon ska överleva och få ett bra liv. Men som det ser ut nu så kommer det att gå bra. Hon är en av de livligaste och ska hela tiden gräva ner sig bland de andra för att gosa. Helst med huvudet rakt ner och benen rakt upp i luften. Härlig liten "tjej".


Mys.





Söndagsmys tillsammans med Dolph Lundgren och Clint Eastwood
Snart kommer P-A och Madde hit och ska kolla på minininisarna.
Så får se om de ska ha en av dem. På nedesta bilden ser ni hur små de är :)


Jeej!

Min underbara pojkvän ska vara med i German Open i Juli!!
Är så glad för din skull. Det kommer att gå kanonbra. Grattis!




(German Open är en av Europas största stunttävlingar)


Fredag.

Hey, det är helg! Veckan har gått väldigt fort. Tiden går fort när man har kul :)
Idag har jag jobbar 16-20. Och tog bussen hem efter det. Fyndade inne på Ica och sen tog mig hem till en tom lägenhet som luktade Coffe. Han leker med Per Anders ikväll. Så gulligt. Så jag tog fram damsugaren och fixade iordning lite. Släppte ut Bosse så han får springa av sig och Anita biter i gallret. Hon är väl arg och bitter som vanligt. Ha. Hon ska ha uppmärksamhet dygnet runt helst tydligen..

Nu ska jag kolla klart på Lets dance och sen spela lite The Sims. Imorgon blir det jobb mellan 10-14.

GOD KVÄLL

Fredag.

Hey, det är helg! Veckan har gått väldigt fort. Tiden går fort när man har kul :)
Idag har jag jobbar 16-20. Och tog bussen hem efter det. Fyndade inne på Ica och sen tog mig hem till en tom lägenhet som luktade Coffe. Han leker med Per Anders ikväll. Så gulligt. Så jag tog fram damsugaren och fixade iordning lite. Släppte ut Bosse så han får springa av sig och Anita biter i gallret. Hon är väl arg och bitter som vanligt. Ha. Hon ska ha uppmärksamhet dygnet runt helst tydligen..

Nu ska jag kolla klart på Lets dance och sen spela lite The Sims. Imorgon blir det jobb mellan 10-14.

GOD KVÄLL

Inspiration från..






Jag behöver hitta ett par nya riktigt tajta skinnbyxor. Mina har blivit sjukt stora. Vågar man sy in?



De svarta solglasögonen skulle jag inte tacka nej till i vår/sommar/höst.



Mina är mer slappa i benen. Sy in?





Gaaaah. Dessa skulle sitta perfekt!



Klicka på bilden längst upp för att komma till bloggen.

Fyra dagar gamla.





Den första bilden är på de två allra minsta. De är ungefär hälften så stora som de tre andra. Håller tummarna på att de kommer att klara sig, Jenna och Pamela. Men de försökte krypa fram och upptäcka saker medans de stora bara låg och sov. På fredag kommer de själva att lämna boet och börja ta sig fram på egna ben.

Onsdag.

Hallo.
Sitter i soffan med flätor, mjukisbyxor och en svidande hals. Säg inte att jag kommer att bli sjuk. Söker inspiration till vad jag ska ha på mig på jobbet idag. Börjar inte förrens vid halv fem till åtta. Men innan dess ska jag till Skånetrafiken och lösa busskort. 690 spänn. Bara för att de inte har för fyra zoner måste man betala ännu mer. Dåligt.


En liten film.



Vi har döpt de fem bebisarna nu. Men det är svårt att se vilket kön de är förrens om några veckor. Vi kör helt enkelt en Andrea grej! Hah. Namnen på dom är: Jenna Jameson, Pamela Anderson, Dolph "Dolfan" Lundgren, Clint "Clintan" Eastwood och David "The Hoff" Hasselhoff. Inga A eller B grupper här inte!

Det va väl katastrof?




Såg ni Glamourama på Tv3 Play idag? Om inte, gå in och kolla.
Anledning: det va katastrofkasst! Ah, shit. Pinsamt. En gång och aldrig mer.
Och all reklam det har varit om programmet. JaJa.


00.04

G O D  N A T T !


Lördag.

Ikväll blev det att titta på Melodifestivalen hos P-A. Mkt trevligt men fasen vilka dåliga bidrag! K A T A S T R O F . Det enda någonlunda bra va den där låten .....Hot Hot. Kommer inte ihåg vad den hette riktigt. Har iaf jobbat hela dagen och imorgon blir det ett pass på fyra timmar. Från tio till två. Men det är bara kul. Tur det! :)

Ska dra mitt arsle till sängen nu och lägga mig framför tvn. Herrn kommer väl hem lite senare. Även i natt ska han väl väcka mig och börja prata om grejer som om jag inte ens har sovit. Haha. Komiskt. Tur att man kan somna om snabbt igen.

Just det. Vi tog en liten titt under allt hö, pellets och päls innan för att kolla så ingen ninis va död. Vi tror att det är minst fem stycken. F E M. Ja, håll i hatten. Men tur nog så var alla levandes och verkar må väldigt bra.


00.21

G O D    N A T T


Nu kan jag sova..

..i lugn och ro. Tack google. Anita diar visst bara 1-2 gånger per dag i 2-5 minuter per gång. Puuuh!



Gissar på att de kommer att se ut så här om två veckor ungefär. Det är sjukt likt Anita när hon va liten. Och lite Bosse också. Gissar på att det är tre små kaniner i boet. Eftersom hon gick så långt så blir det färre barn. Spännande! Förlåt att jag tjatar om kaniner idag. Haha


Upp eller ner? Jag tar trapporna.



Det där med hissar är ingen hitt! Inte för mig iaf. Kalla Fakta ska visa ett inslag om hissar och problem. Det finns inte en chans i ****skotta att jag kommer att kolla på detta! Vet inte om det har någon betydelser om hissarna är stora eller små. Men känner att jag har mer kontroll i en sån hiss där man håller in knappen tills man är nöjd och framme. En sån hade jag i mitt förra hyreshus. Och när jag står där i hissen med alla flyttkatonger och trycker på knappen så får jag se en bild som den över här. Det blev en runda. Aldrig mer. Det finns inte i mitt liv. Dock har jag redan åkt hiss en gång idag. Och jag är stolt över att jag inte ens hade en tanke på att jag gjorde det. Framsteg?


Lite smått orolig.

Ja, detta är inte kul. Anita har inte varit inne hos bebisarna och diat en enda gång. Vad är det som händer!? Eller de kanske inte diar så ofta. SHIT. Kunde man inte ha haft en jättekunnit person som kunde berätta allt om kaniner för en. Ja, jag vet. Jag är töntig. Men jag bryr mig om levande varelser. Och dessa små bebisar vill jag inte förlora!

Får ta en dusch och fundera vidare på något annat. Ta och lägga mig i sängen och försöka sova efter det. Att gå upp och jobba imorgon i åtta timmar betyder att man måste gå och lägga sig så nära tolvslaget som det bara går. Även om det betyder att den går över.. Men det är ju ändå fredag.

Jaha, vad ska man nu ställa klockan på?  8.oo får det bli. Frukost får jag äta på jobbet innan jag börjar. Betyder det att jag då har lite sovmorgon? En halvtimme kan göra mkt.


Kaninbebisarna är här!!

AH! Jag är alldeles till mig av lycka :)

Nu när jag satt i soffan har jag hört ett kurrande ljud från Anitas bur. Trodde att hon va hungrig eller nåt konstigt. Vet inte ens om deras mage låter när de är hungriga. I alla fall. Nu när Coffe kom hem så lyfte han på buren för att kela med henne och då ser han att det rör sig under pelletsen och halmen. Plus att hon har dragit bort mkt hår och lagt där inne. Jag sprang dit och ja visst, det rör sig för fullt!! Slängde mig på telefonen och ringde till pappa. Och sen till Maggan som ska komma hit ikväll och kolla i buren. Hon är nog lika glad som jag är! Haha.

Så nu är vi mormor/farmor och morfar/farfar. Måste bara kunna hålla mig i en vecka innan man får röra dom! Shit. Men först måste det jobbiga göras, kolla så att alla lever. Men det väntar jag med tills Maggan kommer.

En fredag.

Har kommit hem efter första riktiga dagen på jobbet. Tycker att det har gått galant och kan inte klaga på mycket. Tiden har bara runnit iväg. Plockade upp nya smycken, gjorde om i montrarna, hjälpte kunder och vipps! så va dagen över. En väntan på en försenad buss på tio minuter gjorde att mina fingrar höll på att frysa ihjäl. Och längtan efter mammas mat när hon berättade i telefon vad de ska äta imorgon kväll när besök kommer dit. Istället får jag ta och kolla igenom den tomma frysen och kylskåpet efter något ätbart.

Föresten. Är det så här det är att vara sambo och ha ett jobb samtidigt? Att man möts på cykelbanan för en snabb puss - jag på väg hem och Christoffer på väg till träningen. Okej, då är jag med..

Ikväll ska jag sakna lilla Millie. Eller Mojjan som hennes smeknamn är. Längtar tills vi ska hem och fira hennes ettårs dag i mars. Kan man något annat än sakna henne när man ser den här bilden? Sötnöt.



Lillstumpan åker pulka :)


Fredag.






Ska snart bort till bussen och åka till jobbet. Min första dag helt själv och jag ser faktiskt fram emot det. Kommer nog lära mig mer när jag får prova på det själv. YEY. Efter work work blir det att ringa europark och klaga på en parkeringsböter jag inte skulle ha fått igår. KNÄPPT. Hey, det är fredag..


Carola besöker Haiti.


Bild: Aftonbladet.

Carola är på Haiti just nu och besöker sitt fadderbarn som drabbades av jordbävningen. Hon har med sig en present till killen, och vad är det om inte en PARFYM. Är det va killen verkligen behöver? Kunde det inte varit en nödvändig present? Shit. Stackarn. Där har hon väl tänkt till.

Vad tycker du?

Första dagen..

..på jobbet. Lärde mig öppna och lite om smyckerna, klänningarna och väskorna. En hel del att hålla reda på helt enkelt! Hoppas att det går bra imorgon när jag ska lära mig stänga. Ska bli kul att jag redan på fredag får stå själv i butiken eftersom man lär sig så mkt själv då. Man måste testa sig fram helt enkelt :)

Är "Johan Falk"..

..skådespelaren gay? Det är bara någonting jag undrar. Och skulle vara tacksam med ett svar. Kan jag be om en sak till? Snälla. Bort med programledarna i Förkväll!



Oj, nu fick jag svaret. Han är gift med en skådespelerska.

Ikväll händer det..

..jag har väntat på ett antal veckor. Det är final i Paradise Hotel. Klockan 22 börjar den sista utslagningen och vid 22.30 blir det finalprogrammet. YEY. Missar inte de va?

Ibland får man njuta..

..av att vara ensam efter en halv dag av trackassering. Mina planer för dagen var lite städning, ut och gå, ut med Bosse och till sist lite The Sims spelande för att avsluta dagen bra. Dock tyckte inte min sambo om dessa planer då han va alldeles för rastlös. Han har suttit och puttat på mig, stängt ner sidorna på datorn, försökt kidnappa mina händer för att jag inte ska röra datorn med mera med mera. Det snöar ute. Eller rättare sagt är det snöstorm. Blåser sinnerssjukt!! Så mina planer med att gå ut och gå och ta ut Bosse har inte blivit av.  Tur nog så ringde Christoffer till Kalle och han tog emot honom. TACK. HaHa. Det känns som om man har haft ett trottsigt barn hemma. HaHa! Stackarn. Tänkte iaf städa här. Och spela The Sims. Vilket har blivit en vardag de senaste dagarna.


Just det. Idag har Anita BF. (Det heter så va?) Men inget har hänt. Och eftersom de helst föder på natten då allt är lungt och stilla här hemma så får jag hålla tummarna för att det blir i natt. Om det nu är något i den lilla magen..

Måndag 1/2

Måndag en halv? Hehe.

Jag är sinnessjukt trött! Ska vara borta på Arbetsförmedlingen om en halvtimme. Och igår kunde jag inte somna förrens jag hade sett 2010. Så klockan blev närmare fyra i natt. Men hoppas att detta gör att jag vänder tillbaka på dygnet. För på onsdag måste jag gå upp vid åtta, men det är klart att när man ska göra nåt kul är det aldrig problem att gå upp på morgonen :)

Vad jag tyckte om 2010? Det tar jag senare.

RSS 2.0